638343-607844-599119-550596-478880-alx6990-george-boroi-anghel-iordanescu-vizita-la-stadion-465x390Echipa nationala a Romaniei a fost la Colectiv, acolo unde au aprins lumanari pentru victimele tragediei de acum 2 saptamani. Acestia au preferat sa vina seara pentru a evita aglomeratia din Bucuresti si pentru a nu scoate echipa din program inainte de meciul cu Italia.

Antrenorul Anghel Iordanescu s-a urcat in autocar alaturi de jucatori, de secunzi dar si de presedintele Burleanu si au mers cu totii pentru a aprinde o lumanare. Cei mai afectati de moment au fost Iordanescu, recunoscut pentru faptul ca este o persoana foarte spirituala si religioasa, Razvan Burleanu si Vlad Chiriches, fostul jucator al Stelei, rugandu-se cateva minute langa lumanarile aprinse in fata clubului.

Citeste si...
Ana Lisa, fetița care i-a murit lui Laurenţiu Reghecampf!

„Am dorit sa fim cu totii aici, e multa durere, multa tristete, suntem alaturi si noi, fotbalistii, echipa nationala, federatia, de familiile indurerate. Este una dintre cele mai mari catastrofe pe care le-am prins in viata. Dumnezeu sa ii odihneasca, le dorim multa sanatate celor care se lupta acum pentru a ramane in viata, cred ca toti jucatorii nostri, cel putin in aceste zile, au discutat despre acesti tineri care ne-au parasit.”, a spus Anghel Iordanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.