Ionuț Radu (22 de ani) are zilele numărate la Genoa, după ce noul antrenor l-a trecut pe banca de rezerve. Agentul fotbalistului român a dezvăluit ieri că în aceste condiții „nu mai are niciun sens” ca goalkeeper-ul să continue la actuala echipă. Presa din Italia avansează azi două posibile destinații: Arsenal și Nice.

Ionuț Radu, dorit de Arsenal
Variantă de senzație pentru portarul român Ionuț Radu, avansată azi de presa din Italia. FC Inter News anunță că Arsenal și Nice au luat legătura cu Inter Milano, grupare de care aparține tânărul jucător, și s-au interesat despre un posibil transfer definitiv.

Nerazzurrii nu au stat prea mult pe gânduri și au dat însă răspunsul pe loc. Sursa citată scrie însă că „Inter nu are nicio intenție de a-l ceda definitiv pe Radu, pe care îl vede un portar de viitor”.

Ce se întâmplă cu Ionuț Radu?
Jurnaliștii italieni mai scriu că Genoa l-a adus în această iarnă pe Mattia Perin, iar Radu și-a pierdut astfel postul de titular.

„În aceste condiții, sunt șanse extrem de mari ca Radu să fie rechemat la Inter, care va trebui să decidă ce este mai bine pentru portar. O variantă ar fi ca el să fie păstrat în lotul lui Inter, acolo unde va sta lângă portari experientați, de la care are ce învăța.

Citeste si...  Fotbaliștii de la Arsenal au reluat antrenamentele, dar fac dus acasă

Astfel, se va acomoda și cu atmosfera de la un club de talia Interului. O altă variantă ar fi împrumutul la altă echipă, până la finalul acestui sezon”, scrie FC Inter News.

Ionuț Radu, evoluții apreciate la Genoa
Ionuț Radu a încasat cele mai multe goluri din Serie A în această ediție, dar prestațiile românului au fost apreciate de presa din Italia. Genoa a fost salvată în dese rânduri de portarul român, aflat pe poziția a cincea în topul celor mai buni goalkeeperi din “Cizmă”.

În acest sezon, Radu a bifat 19 meciuri în tricoul celor de la Genoa, în toate competițiile. Portarul român a primit 37 de goluri și în două meciuri a reușit să păstreze poarta intactă.

22 de ani are Ionuț Radu
15 milioane de euro e cota de piață a lui Radu