Ion Ţiriac şi Călin Popescu Tăriceanu – doua personalitati de marca ale vietii publice si, in acelasi timp, doi oameni de afaceri de succes – sunt pe punctul să bată palma pentru o afacere de milioane. Conform zf.ro, grupul deţinut de fostul mare tenisman poartă în aceste zile negocieri avansate pentru a închiria centrul Ford din zona Metro Băneasa.
 
Acesta este deţinut în prezent de Automotive Trading Services (ATS), al cărui acţionar majoritar este, cu 85%, fostul premier şi actual preşedinte al Senatului Călin Popescu-Tăriceanu.Potrivit sursei citate, se discută atât despre vânzarea centrului autor, dar şi despre închirierea acestuia, în cazul în care preţul cerut de ATS este prea mare, iar Ion Ţiriac nu poate face o asemenea investiţie.
1688092407-tiriac-3ux8IOHDef
 
Nu confirmăm momentan aceste informaţii. Dacă şi eventual la momentul la care situaţia va fi una certă, vom detalia şi comunica pe marginea subiectului„, au spus reprezentanţii Ţiriac Holdings pentru Ziarul Financiar, în timp ce directorul companiei ATS, Bogdan Bucurescu, nu a oferit niciun comentariu.
 
Dacă această tranzacţie se va realiza, fostul prim ministru va ieşi din piaţa auto locală, păstrând însă businessul cu motociclete Harley-Davidson. Tăriceanu a investit în 2007 11,5 milioane de euro în centrul din zona Băneasa, acesta fiind unul dintre cele mai scumpe centre auto din Capitală.
Citeste si...  Viorica Dăncilă a decis: Vrem ca la începutul lui august să avem candidatul PSD la prezidentiale