Turneul de tenis de la Madrid, a cărui licenţă îi aparţine lui Ion Ţiriac, se va desfăşura de-a lungul a două săptămâni, aşa cum se întâmplă în cazul celor patru Grand Slam-uri!

Este o oportunitate uriaşă pentru organizatorii unui turneu al cărei prestigiu creşte de acum şi mai mult, iar iubitori de tenis vor vedea mai multe meciuri din competiţia feminină.

Ion Ţiriac a obţinut o victorie importantă: turneul de tenis de la Madrid va dura două săptămâni din 2021

Omul de afaceri români Ion Ţiriac a negociat în acest an mutarea turneului la Berlin din cauza disensiunilor cu autorităţile madrilene, dar acum lucrurile s-ar putea schimba.

„Ne-am dorit această extindere şi ne prinde foarte bine. Era necesară şi ne va permite să ne bucurăm de cel mai bun tenis din lume la Caja Magica pentru mai multe zile.

Sunt convins că sponsorii noştri şi fanii vor primi această informaţie cu braţele deschise, precum şi oraşul Madrid, care va primi mai mulţi vizitatori pentru o perioadă mai lungă de timp”, a declarat Feliciano Lopez, directorul turneului Madrid Open.

Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid
Simona Halep se simte excelent la Madrid, acolo unde a câştigat de două ori competiţia, în 2016 şi în 2017, atunci când le-a învins pe Dominika Cibulkova, respectiv Kristina Maladenovic. De asemenea, a pierdut două finale, în 2014 şi 2019, cu Maria Sharapova, respectiv Kiki Bertens.

Openul Madridului 2020 a fost iniţial amânat pentru luna septembrie după care a fost anulat din cauza problemelor cauzate de pandemia declanşată de noul coronavirus.

Turneul WTA Premier de la Madrid va începe pe 30 aprilie 2021, în timp ce ATP Masters 1.000 pe 2 mai 2021.

Citeste si...
Restricțiile dure din Argeș în mijloacele de transport i-au nemulțumit pe oamenii