Omul de afaceri Ion Ţiriac a fost înşelat de iubită. La scurt timp după momentele petrecute cu Laurette Atindehou la malul mării, se pare că în relația celor doi au apărut primele probleme serioase. Recent s-a aflat că mulatra a cerut vizite intime la puşcăria din Giurgiu. Acolo se afla afaceristul Ciprian Nistor, presupusul ei iubit.

Cu doar două săptămâni înainte ca Laurette să meargă la plajă cu Ion Ţiriac, mulatra dădea cu subsemnatul la un cabinet notarial, declarând că are o „relaţie de concubinaj stabilă din anul 2014 cu Nistor Ciprian”, aflat, în prezent, într-o celulă a Penitenciarului Giurgiu. Surse din anturajul lui Laurette susțin că aceasta e convinsă că s-a aflat de acest act notarial prin „bunăvoinţa” bărbatului aflat în puşcărie, care nu vrea decât să se răzbune.

Citeste si...  Iată ce atac dur a avut loc asupra lui Ion Țiriac şi cine este autorul

„Ea nu vrea să se mai mărite, iar Ciprian nu a înţeles asta. A tot cerut-o de nevastă şi înainte ca el să ajungă la puşcărie, însă ea i-a tot spus că mai mult decât prieteni nu vor fi”, a declarat o persoană din anturajul lui Laurette.
„Laurette spunea că nu ştie ce a fost în capul ei când a acceptat să îl ajute pe omul acela şi a făcut cererea pentru a avea dreptul la aceste vizite intime. Ea a aflat că şi alte fete au depus astfel de cereri. O fată Alexandra şi o alta Mihaela. S-a jurat că nu ar fi mers niciodată la camera intimă”, a mai spus aceeaşi sursă.
„Nu mă interesează ce a făcut el. Am alte lucruri mai importante de făcut acum. Un bărbat adevărat nu va da într-o femeie!”, a precizat Laurette.