Ion Țiriac a oferit una dintre imaginile zilei la Roland Garros. Miliardarul român a fost surprins pe terenul 13 de la Paris, la meciul Soranei Cîrstea.

Omul de afaceri Ion Țiriac, care a împlinit recent 80 de ani, apare la capătul unei gradene, singur și departe de ceilalți fani prezenți la duelul Soranei cu Aliona Bolsova (21 de ani, 137 WTA).

Fostul jucător a fost prezent pe arena secundară doar la încălzire și la primul game, susține prosport.ro. Apoi, a plecat și un a văzut ”pe viu” înfrângerea Soranei, 6-7.6-7.

Sorana Cîrstea a jucat cu ruptură la Roland Garros
Înfrângerea Soranei nu a venit în condiții normale. Românca de 29 de ani a evoluat cu o ruptură la abdomen, dar nu a abandonat, încercând să câștige chiar și în această situație.

Citeste si...  Țiriac a facut glume pe seama lui Dinamo, miercuri, la festivitatea de pe Arena Nationala

„Am jucat cu ruptură de abdoment. Mi s-a-ntâmplat încă din primul tur, dar am încercat să trag de mine și să joc și turul doi pentru că mi se părea că am o șansă și un culoar favorabil. E o accidentare destul de serioasă, o ruptură de gradul trei, de vreo doi centimetri. M-a împiedicat să joc ce voiam”, a spus Sorana, pentru trimisul Digi Sport la Roland Garros, Sebastian Perju.

Sorana Cîrstea, semifinalistă săptămână trecută la Nurnberg, va primi un cec de 87.000 de euro şi 70 de puncte WTA.