Ion Dichiseanu se află zilele acestea pe litoral alături de fosta lui soție, Simona Florescu-Dichiseanu, dar și de familia fetei lor, Ioana. Chiar dacă sunt divorțați de nouă ani, ei se comportă ca o adevărată familie.

Ion Dichiseanu (84 ani) a păstrat o relație frumoasă cu fosta lui soție, Simona Florescu-Dichiseanu (50 ani), cea care i-a fost alături timp de 22 de ani.

Cei doi se află zilele acestea pe litoral, alături de familia fiicei lor, Ioana, care i-a făcut bunici. Solista cu chip de păpuşă, care în 1985 a câştigat Festivalul Mamaia, continuă să cânte sub numele fostului ei soț, iar acesta nu pare deloc deranjat de situație. Ba mai mult, Dichi a venit de multe ori s-o susțină pe Simona la hotelul de lux din Venus, unde aceasta susține recitaluri.

Citeste si...  Vedete cu mame tinere

Anul trecut, Dichi a fost invitat și la ziua de naștere a fostei sale soții, la finalul lunii august, când Simona a schimbat prefixul.

Simona şi Ion Dichiseanu s-au căsătorit în 1986 şi au divorţat în 2009. Au împreună o fiică, pe Ioana, în vârstă de 30 de ani, iar de aproape doi ani au devenit bunici.