Ion Cristoiu prevede o luptă crâncenă pentru alegerile din 5 iunie şi totodată crede că PSD şi PNL vor pierde dacă în luptă va intra fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

”Venim dupa o perioada de interimat in care nimeni nu a mai condus Bucurestiul. E un sentiment de haos. Oamenii vor vrea un tip hotarat. Acesta trebuie sa dea impresia de forta, de hotarare. Oamenii se vor intreba cum faci tu ordine in haos. Omul trebuie sa aiba experienta de conducere, iar Predoiu lasa impresia ca are. Vor fi multe discutii in campanie despre cum facem ordine in Bucuresti (…) Catalin Predoiu poate transmite bucurestenilor experienta. Are masinaria la el. Dupa dezastrul Marian Munteanu, PNL nu-si mai permite. De succesul lui Predoiu depinde succesul la sectoare. Miscarile de ieri pana azi sunt coerente. In sfarsit vad o idee”, este de părere Cristoiu.

În privinţa posibilului cîştigător al fotoliului de primar acesta a spus: ”Daca se inscrie Basescu s-a terminat jocul. Castiga sigur. Toti de la dreapta vor veni la el. Traian Basescu a dominat aceasta tara din 1998 de cand a inceput scandalul. El este unul din oamenii din Romania care nu trezeste dispret si indiferenta. Ori il iubesti, ori il urasti. Traian Basescu trebuie sa ridice PMP-ul asta. Pentru el si pentru Tariceanu nu localele sunt importante, ci alegerile generale. PMP are o singura formula. Chiar daca pierde Basescu, el da posibilitate si aduce copiii (n.r. candidatii de la sectoare) in prim plan. Fara el ei nu exista. Ii aduce in prim plan si se toaca mereu povestea cu PMP care va fi folosita la toamna. Campania e un moment in care poti sa iesi mult in evidenta. E o prostie cine crede ca aceasta campanie va fi politica. In Bucuresti avem noutatea ca nu avem primar. Sentimentul in Bucuresti e ca nu mai avem nimic. Avem nevoie de unul care stie sa administreze Bucurestiul. Traian Basescu are acest pariu cu partidul. El trebuie sa ne arate noua ca stie sa faca si partid”, a completat Ion Cristoiu.

Citeste si...  Ion Cristoiu îi atacă dur pe Cioloș și pe Iohannis