Jurnalistul Ion Cristoiu este de părere că liberalii sunt sinucigași dacă îl vor susține în continuare pe Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei. Ion Cristoiu a spus că observă o situație unică, aceea că liberalii au ajuns să se certe inclusiv cu presa care îi susținea.

”Chiar dacă Marian Munteanu nu ar fi avut până acum nicio problemă, atmosfera aceasta din presa română … toată presa așteaptă să plece. Deci este o chestie unică. Toată lumea așteaptă de la PNL decizia de plecare. În aceste condiții, eu cred că sunt sinucigași dacă îl păstrează. Nu am pomenit așa ceva în 26 de ani.

În anii electorali, în general, partidele, chiar și PRM, umblau cu presa ca cu oul. E foarte important pentru că e o bătălie. Un ziar, un site, un lider de opinie e un tun, te poate toca.

Citeste si...  PSD e optimist , PNL se tine de surprize in Parlament

E pentru prima dată, și trebuie să fie două demisii la PNL, când PNL a început să se certe cu toată presa. Nu s-a mai întâmplat așa ceva. Oamenii au luat-o razna. S-au certat și cu presa lor.

ONG-urile acestea, ziarele, site-urile care au sărit primele împotriva candidaturii lui Munteanu sunt cele care au sprijinit PNL în bătălia cu PSD”, a susținut jurnalistul.

Ion Cristoiu a mai precizat că această candidatură este uluitoare și că ”să dai mașinăria PNL unui om care are concepțiile pe care le are este o iresponsabilitate în lumea de astăzi”.