Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent luni in Parlament pentru a sustine in fata celor doua Camere reunite Strategia sa de Aparare.

iohannis

Parlamentarii insa, despre care oricum se stie ca mai mereu sunt in vacanta dar mai ales acum ca s-a si apropiat aceasta din punct de vedere calendaristic, nu s-au inghesuit sa il asculte. Potrivit unei numaratori a stiripesurse.ro, peste 40% dintre parlamentari (aproximativ 229 din 554) au lipsit de la discursul presedintelui, iar o parte dintre cei prezenti nu l-au ascultat cu atentie, preferand sa se concentreze asupra telefoanelor sau tabletelor personale. Adica nimic nou sub …cupola Parlamentului, acestea sunt indeletnicirile obisnuite ale „alesilor” si ei nu le-au schimbat nici macar in ziua in care la tribuna s-a aflat presedintele tarii.
Mai mult decat atat o absenta notabila a fost si cea a presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care desi se afla in Parlament in jurul orei pranzului pentru a-si prezenta noul purtator de cuvant, totusi la discursul presedintelui Iohannis a lipsit. Tariceanu a criticat insaStrategia de Aparare a lui Iohannis, semn ca ulterior s-a informat asupra discursului presedintelui, si a anuntat ca ALDE nu o va vota.

Citeste si...  Iohannis l-a sfătuit pe ministrul de Interne să dea o șansă Poliției, Jandarmeriei și Pompierilor să se reabiliteze în ochii românilor