Administrația Prezidențială președintele Klaus Iohannis își va spune punctul de vedere în privința nominalizărilor făcute de Viorica Dăncilă pentru ministerele Justiție, Interne, Educație și pentru pozițiile de vicepremier, după ce va primi oficial propunerile.

„Presedintele Romaniei nu comenteaza propunerile de remaniere inainte de a le primi in scris.”, a precizat Administrația Prezidențială.

Viorica Dăncilă a declarat după ședința CEx în care a decis remanierea ministrului Justiției, Ana Birchall și înlocuirea acesteia cu Dana Gârbovan, că nu s-a consultat cu președintele în privința nominalizărilor făcute și că va discuta cu Klaus Iohannis în cursul zilei de luni, atunci când va trimite propunerile la Palatul Cotroceni.

Citeste si...
Robert Turcescu NU va fi pus sub acuzare după ce s-a deconspirat

În ședința CEx, social democrații au aprobat nominalizarea Danei Gârbovan la Justiție, a lui Mihai Fifor la Interne, precum și propunerea lui Șerban Valeca pentru Ministerul Educației, a lui Iulian Iancu pentru poziția de vicepremier pentru probleme economice și mutarea Anei Birchall la Parteneriate Strategice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.