Liberalii sa întrunit în ședința BEX la 12.00 pentru a pune la punct ultimele date legate de campanie, dezbaterea de marți seară a lui Iohannis dar și strategia legată de turul 2 al alegerilor prezidențiale, pentru a mobiliză primarii din județele din Oltenia, care nu au avut scor bun în primul țur.

Klaus Iohannis merge la Prahova, Galați, Bacău, Neamț, pentru întâlniri cu cetățenii și simpatizanții PNL. Dezbaterea are loc la BCU, marți, la oră 20.00, cu jurnaliști, formatori de opinie, politologi, studenți.

Klaus Iohannis a refuzat dezbaterea cu Viorică Dăncilă pentru că nu a vrut să legitimeze PSD.

Și Social-democrații pun la punct ultimele detalii legate de sfârșitul campaniei electorale. Viorică Dăncilă va avea, astăzi, o ședința de campanie la sediul PSD. Tot aici liderii PSD vor discută dacă Dăncilă ar trebui să meargă sau nu la dezbaterea de marți organizată de Iohannis.

Citeste si...
Vedeți cum va arăta transportul oamenilor în anul 2050

Vocile în PSD sunt împărțite legate de acest subiect. Unii social democrați cred că Dăncilă nu are nimic de peierdut și că doar prin gesturi extreme poate recupera diferență dintre ea și Iohannis.

Sunt nemulțumiri în PSD și legat de mesajele transmise de unii lideri în această campanie. Așa cum a fost cea făcută de Vasilescu, care a și fost reclamată de PNL la CNCND.

Liderii PSD trebuie să decidă și unde și cum își va încheia Viorică Dăncilă această campanie electorală, dar și care sunt județele pe care trebuie să le bifeze pentru ultimele zile.