Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în contextul anunţului ce urmează să fie făcut de PSD şi ALDE privind candidatul la prezidenţiale, că tot ce lipseşte este ca un „infractor condamnat pentru fraudarea referendumului să fie candidat la Preşedinţie”.

Întrebat ce părere are despre declarațiile făcute de Liviu Dragnea privind candidatura la prezidențiale, Iohannis a spus: „Nu cred că PSD va anunța mare lucru duminică seara. Atâta ne mai lipsește ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la președinție”, a spus Iohannis.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, marţi, într-un interviu la Adevărul Live, dacă se gândeşte să candideze la Preşedinţie în toamnă, el răspunzând că PSD va face anunţul chiar duminică seara, după alegerile europarlamentare.

Citeste si...
Klaus Iohannis a bagat Guvernul în ședință să discute despre fondurile europene

„După alegeri, chiar duminică seara o să anunţăm”, a răspuns Liviu Dragnea.

Întrebat dacă mai merită să te baţi pentru funcţia de preşedinte, Dragnea a replicat: „Dacă mă întreba cineva cu un an în urmă, spuneam că nu. (…) Dar starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială devine foarte bun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.