Președintele Klaus Iohannis, candidatul susţinut de PNL la alegerile prezidențiale, a declarat, vineri, la o acțiune electorală la Pitești, că pesediştii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. „Rușine, o s-o încasați!”, a adăugat șeful statului.

„Se simte și la ei (că vin alegerile – n. red.). O văd venind. Ei, pesediștii, văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. Le e frică și se agață cu disperare de fiecare zi, cât mai rămân la putere. O disperare urâtă! Acești pesediști se agață de putere, doar-doar încă o zi în care mai pot da ceva din banii românilor baronilor roșii, doar-doar mai prind o zi o zi în care să mai angajeze niște neamuri, niște rude, niște incompetenți să mai strice ce a mai rămas din marile sisteme publice din România. Rușine PSD. O s-o încasați”, a declarat Klaus Iohannis.

El a reluat tema guvernării eșuate a PSD.

„Este timpul (ca PSD – n.r.) să plece pentru mai multă vreme, fiindcă doar așa vom putea să reconstruim România. Eu nu vreau ca PSD să plece oricum, ci în cel mai democratic vot. Eu vreau ca PSD să plece după alegeri”, a punctat Iohannis.

Citeste si...
Dăncilă nu duce lipsă de tupeu. Îl invită pe Iohannis la o confruntare unu la unu

El a mai spus că doar un guvern PNL va putea garanta un venit decent pentru pensionari.

„Nu pot să nu remarc că PSD a ajuns la cel mai jos nivel. Au început, din disperarea de a pierde puterea, să își bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor. Îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată pesedistă cum că guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile. Vă dați seama ce jalnici sunt să se joace cu nervii și soarta pensionarilor, când ei de fapt nu au fost în stare să construiscă nimic durabil, nimic sustenabil. Este nevoie de un guvern al PNL pentru a ajunge să garantăm pensionarilor un venit cu adevărat decent în România”, a mai afirmat Presedintele romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.