Iohannis, avertizat cu privire la candidatul Dragnea. Fostul vicepreședinte PSD Adrian Țuțuianu, exclus din partid, a făcut miercuri, într-o conferință de presă la Târgoviște, o analiză privind alegerile prezidențiale. Potrivit acestuia, liderul PSD Liviu Dragnea este cel mai periculos contracandidat al presedintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea va candida din partea PSD la Presedintia Romaniei. Cine isi inchipuie ca va renunta in favoarea altui candidat nu il cunoaste suficient. Toate celelalte asa-zise propuneri sunt fumigene. Inclusiv dl Tariceanu.

– Anul acesta vom asista la o campanie de promovare, de prezentare a dlui Dragnea ca fiind o victima a statului paralel, ca fiind un roman dintre romani, dl Codrin Stefanescu a anuntat ca se va casatori, asta face parte dintr-o campanie de promovare, romanul se va uita la televizor, va comenta, Dragnea va fi in prim plan

– Dl Iohannis considera ca actuala situatie in care Guvernul are o incredere de 18% si Liviu Dragnea are o cota de 5% este cea mai profitabila pentru el. Eu cred ca dl Iohannis se inseala. Liviu Dragnea e cel mai periculos dintre contracandidatii lui prin ceea ce poate sa faca si prin determinarea cu care se va inscrie in aceasta competitie.

Citeste si...  Ponta: Sunt convins că Dragnea mă ajută să câştig prezidenţialele şi apoi preia PSD până la Congres

-Realizarea unei coalitii cum a propus Ponta de centru stanga care sa vina cu un candidat cred ca este o solutie pentru a rupe cat mai multe voturi pe zona de centru si de stanga si a crea posibilitatea intrarii in turul II a altui candidat decat Liviu Dragnea.

– In 2020 sunt sigur ca Liviu Dragnea va fi in continuare presedintele PSD, va pierde alegerile prezidentiale, va veni in partid si va spune ca exista un pret pentru guvernare pe care l-a platit, nu va avea prea multi contestatari in partid si de aceea cred ca va ramane presedinte.