Președintele Klaus Iohannis este la Craiova, acolo unde s-a întâlnit cu autoritățile locale și a lansat o nouă carte, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Klaus Iohannis nu a ratat prilejul pentru a lansa o nouă tiradă la adresa partidului de guvernământ.

„Pentru Uniunea Europeana, Romania conteaza, romanii conteaza. Stiti cine nu conteaza? O sa aflati imediat. Pentru Europa, PSD nu conteaza”, a spus Klaus Iohannis.

„Te si doare capul cand ii auzi pe PSD-isti prin tara cu tot felul de idei ciudate. Noi stim, Europa nu vrea acest PSD, PSD incearca sa ne spuna ca nu este asa bine cu Europa. Locul Romaniei este in Uniunea Europeana. Romania este Uniunea Europeana, Uniunea Europeana este Romania”, a adăugat președintele României.

Klaus Iohannis a mai spus că statul de drept și independenţa Justiţiei nu sunt negociabile.

„PSD încearcă să îndoaie legile pentru a-şi scăpa liderul de puşcărie, PSD încearcă să subjuge Justiţia pentru a-şi scăpa corupţii şi hoţii care s-au cocoţat în vârful statului şi asta în Europa şi în România este inacceptabil. De aceea, nu mai vorbeşte nimeni dintre liderii europeni relevanţi cu PSD, nu fiindcă nu ar vrea să fie cu românii, nu fiindcă ar vrea să ne impună ceva”, a

Președintele mai spune că dacă România pierde independenţa Justiţiei, pierde tot. ”Și românii vor plăti, nu PSD”, a completat acesta.

Citeste si...
Bombă! România pe primul loc în Europa, dar... într-un top rușinos

„PSD va pierde la un moment dat alegerile şi vor pleca cu buzunarele bine burduşite. Românii de rând vor plăti pentru acest mega eşec în guvernarea României, ori aşa ceva pentru mine este inadmisibil”, a mai spus Klaus Iohannis.

Mesaj pentru referendum: „Nu vorbim despre un lucru inutil. Noi nu suntem un neam de hoţi”

Șeful statului a vorbit și despre importanța referendumului, menționând că are încredere în faptul că românii au înțeles de ce trebuie să iasă la vot.

„De când discutăm mai aplicat despre referendum, foarte mulţi români au înţeles. Eu cred acest lucru. Cred că toată lumea a înţeles, nu vorbim despre un lucru inutil, ci despre cel mai important lucru, vorbim despre un referendum care vrea să dea optimism şi să redea România, românilor. Vorbim de cele două lucruri fundamentale în democraţie, o justiţie dreaptă şi lupta anticorupţie. Despre asta este vorba în prima întrebare. E clar, asta vrem. Noi nu suntem un neam de hoţi, românii nu sunt un neam de hoţi, românii sunt un neam care vrea să arate că sunt în rând cu ceilalţi şi atunci trebuie să dăm un semnal clar”, a mai precizat Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.