Industria hotelieră s-a luptat dintotdeauna să vină în întâmpinarea nevoilor clienților cu cele mai bune oferte, atât din punctul de vedere al condițiilor de cazare cât și al serviciilor oferite. Cea mai mare provocare a hotelierilor a fost însăși societatea, care este într-o continuă schimbare. Astfel, aceștia au fost nevoiți să se adapteze acestui lucru și să-și modifice costurile în permanență pentru a putea oferi cât mai mult fără a face rabat de la calitate. În plus, atunci când își caută un hotel sau B&B, pensiune, tot mai mulți clienți doresc ca valorile personale să se regăsească și în locul de cazare.

Confortul nu ar trebui să fie pus la dispoziția clienților în detrimentul grijei pentru natură ci, dimpotrivă, cele două ar trebui să se îmbine armonios. Deși pare o utopie această combinație, totuși, a devenit un fel de normă universal valabilă de la care marile lanțuri hoteliere nu vor să se abată, încercând în permanență să inoveze și să pună la dispoziția clienților produse cu impact minim asupra mediului.

Eficientizarea costurilor este o prioritate pentru orice manager din domeniul horeca, mai ales când se aduc în discuție consumabilele. Tocmai de aceea, s-au căutat soluții mulțumitoare atât pentru aceștia cât și pentru clienți, investind în produse calitative, eco-friendly dar la costuri mulțumitoare.

Înțelegând foarte bine această problemă, compania elvețiană Hyprom a venit cu soluții ce au la bază tocmai acești 3 factori: EFICIENȚĂ + ECONOMIA + ECOLOGIA. În urma studiilor efectuate, s-a ajuns la concluzia că un client obișnuit consuma doar o treime din sticluță cu săpun lichid disponibilă în camera de hotel. Restul se pierde, hotelierii fiind obligați să le arunce, sporind astfel costurile pentru consumabile. În această idee, elvețienii de la Hyprom au scos pe piață dispensere profesionale de săpun și de gel de duș/șampon pe bază de rezerve.

Soluția inovatoare ce generează economie de până la 80%

Sistemul reutilizabil reduce costurile directe și indirecte, aducând o mulțime de beneficii de ordin economic:

  • Un bidon de 350 ml durează aproximativ patru săptămâni, reducând costurile operaționale. Acest bidon este echivalentul a 60 de sticluțe de consumabil;

  • Reduce munca personalului administrativ, permițându-i acestuia să se concentreze pe alte aspecte mai importante pentru a face experiența clienților mai plăcută;

  • Se schimbă extrem de repede;

  • Elimină recipientele de plastic de unică folosință destinate săpunului și șamponului;

  • Reduce spațiul de depozitare al acestora;

  • Nu permite clienților să le sustragă atunci când părăsesc hotelul.

Eco-friendly (sunt realizate din materiale calitative – peste 30% din materiale sunt reciclate), extrem de economice și compacte, cu design modern și linii simple pentru a fi ușor integrate în orice tip de baie, dispenserele de săpun și gel de duș sunt alegerea perfectă pentru orice spațiu de cazare. Sunt disponibile în trei culori: alb, argintiu și negru și sunt prevăzute cu un sistem anti-furt, pe bază de cheie.

Printr-o simplă apăsare a butonului, o cantitate de 1 ml de săpun este obținută și astfel clienții reduc consumul semnificativ. Rezerva este retractabilă, nu permite picurarea și se schimbă extrem de ușor, doar în câteva secunde. Întrucât dispenserul dispune de o zonă transparentă, personalul administrativ poate verifica în permanență cantitatea utilizată.

Rezervele conțin atât săpunuri cât și geluri de dus/șampoane fără parabeni, sunt delicate, hidratând pielea în profunzime. În plus, mirosul delicat va încânta cu siguranță clienții, chiar și pe cei mai exigenți, oferindu-le experiențe de 5 stele.

Mulțumirea clienților noștri se reflectă și în succesul business-ului nostru și de aceea, noi, la Igiena PHS, împărtășim din plin valorile partenerilor noștri și dorim să promovăm împreună produse ce excelează atât la capitolele design și funcționalitate cât și la grija pentru mediul înconjurător.

 

Citeste si...  BNR anunță noi creșteri de prețuri ”până spre Paști”. Se scumpesc și creditele în lei