Bogdan Diaconu

Toata politica romaneasca vorbeste despre despre afluxul mare de imigranti. Despre numarul lor, despre unde vor fi cazati, ce vom face cu ei. Cu numarul am cam rezolvat cazul. Noi am spus ca avem putine paturi, ca nu suntem pregatiti sa-i primim, Merkel si ai ei au inmultit cu patru cota „obigatorie” pentru Romania.

De aici si problemele! Nu avem pregatit nimic, nici nu ne gandim sa construim ceva, in spirit mioritic lasam pe maine ceea ce am putea face astazi.

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu a găsit solutia imigrantilor pe care România trebuie să-i primească: preluarea lor de către partidele si politicienii care s-au declarat de acord cu acceptarea acestora la noi în tară.

”Am văzut că PNL si UDMR, dar si Ponta cu Iohannis vor neapărat să luăm imigranti în România că asa zice UE. Iată o poză de la Budapesta cu imigrantii din gară, eu zic să-i ia domnii de la PNL si de la UDMR acasă la ei. Sau să fie cazati la Palatul Victoria si la Palatul Cotroceni!”, a scris Diaconu pe pagina sa de socializare.

Citeste si...  Guvernul dupa epoca Ponta. Nou scenariu semnat Sebastian Lazaroiu

Propunerea liderului nationalist a fost salutată imediat de fanii săi de pe Facebook care au făcut observatia că oricum politicienii au case mari si multe si au unde să-i cazeze pe imigrani!

Intrebati daca ar lua acasa imigranti, cativa alesi ai neamului au spus ca da. Dar nici ei nu credeau in astfel de baliverne. Sau poate ca isi inchipuiau ca e vorba de niste „puicute” dragute…