Interviu cu Stoian Ciprian – blogger si student la jurnalism
Interviu cu Stoian Ciprian

Au trecut mai bine de 3 luni de când l-am cunoscut pe Stoian Ciprian. Mi-a plăcut stilul lui deschis de a vorbi despre proiectul său – ComunicarePR.
Motiv pentru care am urmărit cu mare interes activitatea lui. Am apreciat întotdeauna determinarea și consecvența cu care îşi urmăreşte visul. I-am cerut astfel să îmi divulge câteva informaţii despre el şi blog-ul său.

1. Cine este Stoian Ciprian?
Sunt unul din studenţii care au început să bloggerească din liceu şi care nu va renunţa niciodată la această activitate.

Sunt content writer pentru BlogEvent şi public relations enthusiast pentru proiectul meu (ComunicarePR.ro).

2. De unde a pornit ideea de a-ți construi un blog?
Până să lansez blog-ul ComunicarePR a fost cale lungă. Am început cu un blog personal pe subdomeniu. Cu ajutorul acelui blog am ajuns la câteva conferinţe foarte interesante despre mediul online şi blogging, iar în urma participărilor la aceste evenimente a apărut şi proiectul ComunicarePR.

3. Ce ne poţi spune despre ComunicarePR?
ComunicarePR este un proiect independent, o “revistă digitală” despre relaţii publice, social media, optimizarea pentru motoarele de căutare, interviuri cu oameni din domeniu şi multe alte recomandări practice.

4. De ce ai ales un blog de nişă şi cât de fericit eşti cu această alegere?
Idea cu blog-ul de nişă nu a fost o alegere conştientă. Nu mi-am programat să fac asta. A venit în urma acelor evenimente, era ceea ce aveam nevoie şi am ales această cale.
Sunt atât de fericit încât pot spune cu mâna pe inimă că cei 3 ani de blogging pe care i-am acumulat sunt cei mai fericiţi ani din viaţa mea.

5. În ce măsură te-au ajutat cursurile de la facultate pentru a te promova?
Am anumiți profesori preferați, care într-adevăr m-au influențat, care mă susțin în ceea ce fac, și cu care am să păstrez legătura şi după ce voi termina facultatea.

6. Încă eşti student. Cum reuşeşti să împaci facultatea cu traseul tău în mediul online?
Reușesc să jonglez foarte bine între cele 3, facultatea, viața personală şi blog-ul, pentru că merg la facultate când e de mers, viața personală continuă în mod normal, și blog-ul vine și el de la sine.

7. În ce relaţii eşti cu ceilalţi bloggeri?
Eu nu invidiez pe nimeni şi nu mă interesează dacă acest lucru este valabil și invers. Trebuie să îți dai seama de calitățile tale şi să te promovezi cum știi tu.

8. Te afectează haterii care îţi comentează fiecare mişcare?
Sincer să fiu, chiar nu mă afectează sau interesează ce au de spus despre mine şi despre activitatea mea în mediul online. Am ales să nu-i bag în seamă.

9. Ce le recomanzi bloggerilor începători?

Eu sunt ca popa acum. Recomand ce nu am făcut eu când m-am apucat. Să publice constant, să aibă încredere în ei şi în ceea ce fac, iara dacă pe traseu reuşesc să convingă pe toată lumea că asta vor să facă şi că sunt pasionaţi de ceea ce fac, cred că îi aşteaptă o experienţă lungă şi frumuoasă în mediul online din România.

10. Ai ceva de transmis cititorilor noştri?
Le mulţumesc pentru că au citit acest interviu şi le recomand să devină cititori fideli ai acestui site. O zi faină!

Citeste si...
Gică Hagi a fost actor pentru fiica lui.

1 COMENTARIU

Comments are closed.