Internetul pe telefonul mobil este din ce în ce mai accesibil și în țara noastră, iar operatorii de telefonie mobilă încearcă să atragă noi clienți, oferind viteze foarte mari, scrie Capital.ro.

inkcase_plus_56460800_63408500

Numărul românilor care își activează internetul pe mobil este în creștere de la an la an. Operatorii de telefonie mobilă își dezvoltă rețelele de telefonie mobilă pentru a oferi cele mai bune servicii, crescând, totodată, vitezele. La finele anului trecut, în România erau 13,6 milioane de conexiuni la internet mobil, din care 9,6 milioane erau în bandă largă (EDGE, 3G, 4G), în creștere cu aproximativ 35% față de 2012, conform datelor din raportul anual al ANCOM. Numărul total de terminale/cartele SIM care permiteau accesul la internet mobil era, în decembrie 2013, de 11,1 milioane, cu 27% mai mult față de finalul anului 2012, se mai arată în raportul ANCOM.

În ceea ce privește numărul de smartphone-uri și tablete, în fiecare an asistăm la creșteri spectaculoase. Dacă anul trecut s-au vândut 1,5 milioane de telefoane inteligente, anul acesta se estimează o creștere de până la 2,5 milioane de smartphone-uri comercializate. La rândul lor, tabletele vor cunoaște o creștere impresionantă.După ce anul trecut numărul lor era estimat la 500.000 de unități, pentru anul acesta se estimează că se vor vinde circa 800.000 de unități.

Citeste si...
TU ÎŢI ALEGI PREŞEDINTELE! Spune-ţi părerea: Ce greşeli a făcut actualul preşedinte şi nu trebuie repetate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.