A început sezonul de toamnă iar vremea rece și ploile îți vor afecta picioarele. Ca să nu te uzi și să nu simți frigul de afară, vei avea nevoie de cizme de cauciuc care să se integreze cât mai bine și în garderoba ta. Dacă până nu demult cizmele de cauciuc erau evitate, iată că în ultimii ani acestea au devenit un adevărat simbol al ținutelor de primăvară-toamnă. Iată cum poți să integrezi cizmele de cauciuc în garderoba ta, astfel încât să arăți bine în orice moment, chiar și atunci când plouă.

Cizme de cauciuc și colanți

Colanții sunt perfecți în anotimpul rece, indiferent de tipul lor. Subțiri, din bumbac, din piele ecologică sau dublați, oricare din variante este potrivită. Colanții sunt confortabili și ușor de purtat, chiar și la rochii, la fuste sau la pulovere lungi.

Cizmele de cauciuc vin ca o completare firească a acestui ansamblu vestimentar, iar magazinele de profil îți oferă o gamă variată de cizme din care poți să alegi exact ceea ce ți se potrivește. Modelele sunt diverse chiar dacă tiparul este similar, așa că vei putea realiza cele mai originale combinații folosind colanții și cizmele de cauciuc.

Cizme de cauciuc și jeanși

Jeanșii sunt în general potriviți în orice combinație vestimentară, însă alături de cizmele de cauciuc ei sunt imaginea tipică, idilică a ținutelor smart casual de toamnă. Alături de o jachetă impermeabilă sau chiar cu o pelerină de ploaie, cizmele de cauciuc și jeanșii pot face senzație.

În contextul modern, în care modelele de jeanși modelatori sau skinny sunt la mare căutare, vei putea alege cu ușurință outfitul potrivit. Reține că jeanșii trebuie să fie mulați pe picior, ca să poată fi o continuare subtilă a cizmelor, care ar trebui să fie lungi, ca să poată acoperi o mare parte a gambelor. Acest efect te va ajuta să pari mai înaltă și mai suplă și este valabil pentru orice tip de cizme.

Citeste si...
Aparatele de vibromasaj ajuta la slabit?

Cizme de cauciuc și rochii

Pentru că vorbim despre sezonul rece, cea mai bună opțiune este alegerea rochiilor tricotate. Acestea te vor încălzi și îți vor oferi nu doar confort, ci și un aspect jucăuș. Poți alege cizme de cauciuc în culori cât mai vii, pentru combinații din cele mai îndrăznețe. Alege culorile toamnei precum: galben, roșu sau maro și chiar nuanțe speciale ale acestor culori, pentru a obține ținute pline de viață.

Cizme de cauciuc și fuste

Ca și în cazul rochiilor, este indicat să optezi pentru materiale cu textură mai amplă, groase, iar materialele naturale sunt perfecte în acest caz. Poți alege să porți modele din lână sau poți alege fuste din tafta sau bumbac. Ideal ar fi să eviți culorile închise, ca să nu rezonezi cu toamna mohorâtă, ci să optezi pentru culori vii.

Cizme de cauciuc și paltoane

O combinație neobișnuită poate fi realizată din paltoane și cizme de cauciuc. Deși la prima vedere pot fi vizibile diferențele de textură, în realitate s-ar putea să te surprindă plăcut această combinație. Paltoanele moderne, deși elegante, nu mai păstrează aceleași linii clasice ca acum 40 de ani. Paltoanele sunt mai jucăușe acum și au linii mai bine conturate pe traseul corpului, scot în evidență detalii pe care le poți pune în valoare cu ajutorul cizmelor de cauciuc.

 

 

Indiferent de cizmele de cauciuc alese, de culori sau articole vestimentare, nu uita să accesorizezi ținuta ca la carte. Gențile de mână, poșetele sau plicurile contează la fel de mult ca și bijuteriile folosite, deoarece cizmele de cauciuc vin în completarea unor ținute vestimentare urbane cu adevărat speciale.