Noul antrenor Falvius Stoican a avut succes la primul meci cu Dinamo

DSC_6188

La primul său meci pe banca lui Dinamo, în 16-imile Cupei României, Stoican a avut parte de probleme încă de la încălzire. Ţucudean s-a accidentat şi a fost înlocuit de Kevin Zougoula. Acesta şi-a făcut repede simţită prezenţa pe teren. A împins mingea în plasă, dar de la margine s-a arătat ofsaid.

DSC_6210

Cei de la Sănătatea Cluj nu au stat doar la cutie. În minutul 10, Nicula a tras puţin peste. La o ocazie a oaspeţilor au venit două ale lui Dinamo. Durimel şi Zougoula nu şi-au putut regla ţinta. Cu 8 minute înainte de pauză, Văidean a ajuns faţă în faţă cu Naumovski, dar parcă s-a speriat de posibilitatea înscrierii unul gol istoric şi a tras slab. Kiş, dintr-o lovitură liberă, l-a întins bine pe portarul lui Dinamo.

DSC_6134

Curtean şi-a încercat norocul cu un şut de la 30 de metri, dar mingea s-a dus pe lângă. La pauză a fost 1-0 pentru Dinamo. Fai a centrat impecabil de pe dreapta, iar Zougoula a marcat primul său gol pentru Dinamo.

DSC_6170

Atacanţii lui Dinamo s-au distrat cu fundaşii Sănătăţii şi în partea a doua. Zougoula a reuşit “dubla”, după o fază plecată de la Steliano Filip şi în urma unei recentrări a lui Lazăr. Dănciulescu a devenit cel mai bun marcator al Cupei României (41 de reuşite) după golul din minutul 52, venit după o lovitură liberă bătută de Curtean. “Corbul” putea face şi el “dubla”, dar Sărmăşan a salvat de pe linia porţii.

DSC_6208

S-a făcut totuşi 4-0. Intrat în minutul 56, Rotariu a înscris 7 minute mai târziu. L-a întors pe un fundaş clujean şi a tras tare, la colţul scurt. Seara a mai adus un prilej de bucurie. După aproape jumătate de an, Cătălin Munteanu a revenit pe teren. În minutul 69 l-a înlocuit pe Curtean şi a primit imediat banderola de căpitan de la Luchin.

Rotariu a ţinut să marcheze al doilea său gol al partidei. Lovitura sa de cap a fost însă parată de Todoran. Dinamo – Sănătatea s-a terminat 4-0, acelaşi scor care s-a înregistrat şi în urmă cu 6 ani, în duelul direct din Cupă.

Dinamo: Naumovski – Fai, Luchin, Durimel, S. Filip – Lazăr, Thicot, Elton (56 Rotariu), Curtean (69 C. Munteanu) – Dănciulescu (56 Şerban), Zougoula.

Sănătatea Cluj: Todoran – Bucur, Kiş, Albu (71 Ceaca), Nicula (67 Vădana) – Văidean, Gaşpar (57 Pop), Soş, Simon, Perde – Sărmăşan.

 

 

Citeste si...  Iata ce a aparut la mormantul Madalinei Manole! Familia nu stie nimic!
loading...