Uite cât de bine se mişcă viitoarea mamă în sala de balet

bebelusa-oana

Fosta “bebeluşă” Oana Ioniţă (32 de ani) aşteaptă cu emoţie venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său.

bebelusa Oana

Deşi mai are doar două săptămâni până să nască, Oana nu a renunţat la munca de coregrafă, trezindu-se şi acum cu noaptea-n cap pentru a ajunge la sala de antrenament, unde o aşteaptă micuţele balerine.

bebelusa1

Acesteia nu-i pasă că, pe parcursul sarcinii, s-a mai îngrăşat: “Nu ştiu câte kilograme am luat. Nu vreau să mă urc pe cântar, pentru că nu-mi pasă. Ştiu că voi slăbi după ce voi naşte. Vreau să am un copil sănătos, iar Florin, soţul meu, abia aşteaptă să-l ţină în braţe”, a spus Oana.

bebelusa 3

Părinţii copilului încă nu s-au gândit la un nume şi au făcut doar pregătiri minime, în aşteptarea lui: “Bebeluşul va sta cu noi în cameră, i-am instalat pătuţul lângă al nostru, în dormitor. Voi naşte la Spitalul Filantropia, voi sta într-un salon fără fiţe. Nu am mari emoţii, voi face cezariană, ştiu cum va decurge naşterea şi sunt pregătită”, ne-a mai spus fosta “bebeluşă”.

bebelusa2

În luna iulie a anului trecut, Oana s-a căsătorit cu Florin Budnaru, tenor la Teatrul de Operetă Ion Dacian din Capitală. Cuplul a fost cununat de Mihai Găinuşă şi de soţia acestuia, Ioana, cei doi urmând să fie şi naşii de botez ai micuţului ce va veni pe lume în curând.

 

 

Citeste si...
Cine-l sprijină moral pe matinal în afaceri?