Visul oricarei femei este sa aiba silueta perfecta si, daca este posibil, sa nu se ingrase foarte mult pe perioada cat este gravida. Anda Adam are acest noroc la care viseaza milioane de fiice ale Evei: desi este insarcinata in luna a saptea, solistei abia i se vede burtica. 

Anda-Adam-are-o-silueta-de-invidiat--Uite-cum-arata-in-luna-a-saptea-de-sarcina-Artista a marturisit ca s-a ingrasat doar 5 kilograme si nu are pofte. Mai mult, ea a marturisit ca merge la sala si inca sustine concerte asa ca ii este foarte usor sa se mentina in forma. Vedeta a pus doar cinci kilograme, iar burtica abia i se observa. Mai mult, indragita solista nu are pofta de mancare, merge la sala si la concerte si are rezistenta anterioara sarcinii. „Am luat doar cinci kilograme in greutate si am o oarecare retinere de apa, asa e firesc. Eu in perioada asta am mancat mai putin decat inainte sa raman insarcinata, nu am avut pofte speciale, ba mai mult, nu am avut pofta nici sa mananc. Eu nu am „rupt” frigiderul, cum se spune. Frigiderul meu a fost aprovizionat doar cu iaurt si lapte. Nu am simtit nevoia sa mananc grasimi.

Am consumat iaurt si mere. Burtica mea nu are proportii! Conteaza mult si musculatura abdomenului care la mine, fiind foarte dezvoltata, n-a lasat burtica sa creasca mult. Merg in continuare la sala, dar nu am voie sa-mi lucrez abdomenul. Pot sa imi lucrez bratele, sa fac anumite exercitii de picioare si spate. Nu trebuie sa faci nimic extrem. Eu am aceleasi activitati. Merg in continuare la concerte, dansez! Vorba medicului meu: sa fii insarcinata nu inseamna sa fii bolnava”, a declarat Anda Adam in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si...  Manechin fierbinte, actriţă adorată, fotograf talentat şi acum... pictoriţă