Inna a avut o multime de concerte in strainatate si a calatorit foarte mult in ultimii doi ani. Din cate se pare, aceste calatorii au facut-o sa uite limba romana, mai ceva ca celebrul Raducioiu. Altfel nu se poate explica aceasta gafa.

61579513

In timpul unui concert la Baia Mare, Inna a demonstrat ca ar fi picat BAC-ul cu brio. Cantareata nu a stiut sa pronunte corect cuvantul soseta, pe care l-a transformat in “soseata”. De plural ce sa mai vorbim? In loc de sosete, Inna a schimbat forma cuvantului si a ajuns “sosete”.

“Mi-am luat sostele lungi pana la genunchi si mi le-am pus pe maini, deci costumatia nu este de acasa. Am cules de la Targu Mures o soseata, o alta soseata si am ajuns la Baia Mare cu doua soseti”, a spus in fata fanilor.

61579512

Reactia publicului a facut-o pe Inna sa-si dea seama imediat de greseala facuta, asa ca s-a grabit sa le explice fanilor despre ce e vorba: “Asa spuneam eu cand eram mica, ‘soseti’, iar de atunci numai asa spun”. La finalul concertului, solista le-a facut cadou fanilor sosetele buclucase.

Aceasta nu a fost singura gafa pe care Inna a facut pe scena. Pentru a nu uita numele designerului care i-a creat a doua costumatie pe care a purtat-o pe scena, Inna si-a scris numele acestuia in palma. Nu a reusit insa sa mascheze acest secret, iar cameramanii au insistat pe ea in momentul in care au prins-o cum se uita la ‘copiuta’ ca un elev in timpul extemporalului.

61579511

Citeste si...  Iaşi: Elev de 18 ani, olimpic la matematică, accidentat mortal de o maşină condusă de un şofer băut