rty (3)

În această săptămână, o vedetă cu faimă mondială se alătură licitaţiei organizate de Fundaţia Ringier şi Campania “Ajută copiii!”. Este vorba de bine-cunoscuta Inna, un star internaţional al muzicii, care a donat o poşetă pentru ocazii speciale, tip “clutch”, aurie, marca Herve Leger, accesoriu similar celor purtate la diverse evenimente de vedete precum Angelina Jolie, Hilary Duff sau Kim Kardashian şi care, în mod normal, costă peste 700 de dolari.

rty (4)

Este cel mai de succes artist român din ultimii ani, cu o faimă ce s-a răspândit deja în toate colţurile lumii.
Au trecut aproape 6 ani de când Inna “exploda” în topurile româneşti, apoi în cele internaţionale, cu marele succes “Hot”.

De atunci, cântăreaţa de 27 de ani, din Mangalia, a cucerit şi publicul de pe întregul mapamond, dar şi zeci de premii autohtone şi internaţionale, a bifat numeroase prezenţe în topurile de specialitate, ajungând la statutul de vedetă mondială.
Aşa se explică şi numărul-record de fani, peste 12 milioane, pe care artista îi are pe Facebook sau faptul că, după nici două luni de la lansare, clipul melodiei “Cola Song”, rod al colaborării recente cu J. Balvin, a strâns aproape 12 milioane de vizualizări pe YouTube.
Sare în ajutorul copiilor bolnavi

În ciuda unei agende încărcate, pe măsura statutului actual, Inna şi-a făcut timp să aleagă un obiect preţios, cu mare valoare sentimentală, în primul rând, pe care să-l ofere campaniei noastre pentru a fi licitat în beneficiul copiilor bolnavi de cancer şi alte maladii grave.

Este vorba de o poşetuţă pe care vedeta a purtat-o chiar la primul său eveniment internaţional de amploare, Gala premiilor muzicale franceze, NRJ Music Awards din 2011, unde a fost nominalizată la categoria “Revelaţia internaţională a anului”.

Este o poşetă – “clutch” în termeni de specialitate – geometrică, aurie, cu aspect antichizat, semnată Herve Leger, un model purtat pe covorul roşu şi de staruri ca Angelina Jolie, Hilary Duff sau Kim Kardashian.
Preţul unui asemenea accesoriu este de peste 700 de dolari, dar în cadrul licitaţiei noastre suma de pornire este de 1.000 de lei.

Citeste si...
Inna a facut o declaratie care a luat pe toata lumea prin surprindere: “Sunt insarcinata!”