Rechizitele școlare noi sunt atrăgătoare deoarece miros bine, sunt strălucitoare, arată bine. În general, toate lucrurile noi arată așa.

Elevii trebuie să înțeleagă că, cu cât au grijă mai mare de ele, cu atât îi vor ajuta să obțină rezultate mai bune la școală, deoarece vor putea studia mai mult și mai bine. Nimeni nu poate contrazice acest lucru, deoarece acest lucru a fost demonstrat de psihologii care au studiat mult și și-au protejat instrumentele de studiu, în mod exemplar.

Formulele de conservare a rechizitelor școlare sunt simple, dar eficiente. Trebuie întotdeauna puse pe rafturi, astfel încât acestea să fie curate și bine aranjate. Această sarcină trebuie să fie o prioritate pentru elevi. Aceștia trebuie să-și lipsească etichete cu numele lor pe caiete, impregnându-le puțin din personalitatea lor. Ei pot lipi pe caiet și o fotografie cu cântărețul preferat sau un autocolant cu supereroii preferați.

Acest lucru îi va ajuta să-și pună amprenta pe caiet. Este ușor de făcut asta și, deși pare un lucru nu foarte important, funcționează.

Învățarea este mai atractivă dacă materialele de studiu rămân în stare bună. Un caiet curat și ordonat motivează elevul mai mult decât un caiet răfuit și pătat. Și, cu toate că unora le este foarte ușor să aibă grijă de lucrurile lor, mulți consideră acest lucru extrem de dificil.

Elevii ordonați își pot ajuta și frații să devină ordonați. Dacă copilului de mic i se spune că jucările și obiectele din jurul său sunt valoroase și i se arată cum să le îngrijească, să le curețe și să le ordoneze, cel mai probabil, atunci când va avea primele articole școlare, le va ordona la fel.

Trucuri pentru ordonarea rechizitelor școlare

Este bine ca cei mici să-și aleagă materialele școlare, inclusiv culoarea și forma lor.

Copiii trebuie lăsați să-și ascută siguri creioanele, să-și spele singuri pensulele după ce au pictat, să-și strângă cărțile și caietele.

De asemenea, este bine să fie învățați anumite tehnici de studiu. De exemplu, dacă vor fi învățați să folosească anumite creioane pentru a sublinia anumite idei atunci când învață, vor învăța și să-și ordoneze și să-și adune tot ceea ce au nevoie înainte de a începe să studieze. Cu cât vor fi mai ordonați și vor învăța să aibă grijă de rechizitele școlare, cu atât vor reuși să obțină note bune la școală.

Achiziționarea rechizitelor

O listă întreagă cu rechizite poate costa o parte importantă din bugetul familiei. Cheltuielile cresc cu cât există mai mulți copii de vârstă școlară. Copiii trebuie să știe că achiziționarea rechizitelor necesită un efort financiar și că dacă își vor îngriji cum trebuie articolele școlare, vor putea să le folosească mai mult timp.

În plus, copiilor nu trebuie să li se cumpere mai mult decât au nevoie, deoarece se vor plictisi de ele și le vor abandona.

În acest caz, părinții nu vor trebui să facă cheltuieli suplimentare pentru a le cumpăra alte rechizite. Însă, dacă vor trebui să facă astfel de cheltuieli, trebuie să știe că Mykitty.ro pune la dispoziția lor o gamă de rechizite școlare de cea mai bună calitate.

În plus, sunt rechizite foarte atractive deoarece sunt cu personajele Disney preferate de cei mici. Creioane cu Hello Kitty, penar echipat complet cu Hello Kitty pix Frozen, agende pentru școală personalizate cu Minnie Mouse și Hello Kitty. În lumea Mykitty se găsesc de toate. Produsele destinate copiilor sunt de cea mai bună calitate și la cele mai bune prețuri. Acest lucru permite asigurarea unui mediu cât mai plăcut și familiar copiilor.

Copiii vor fi foarte încântați de faptul că vor putea folosi ghiozdane, penare, rechizite cu Hello Kitty, Frozen, Soy Luna sau Minnie Mouse. Personajele lor preferate le vor da un motiv în plus să aibă grijă de articolele de care au nevoie zilnic la școală.

Copiii trebuie învățați permanent că articolele școlare sunt foarte importante și că, înainte de toate, trebuie să le folosească în mod adecvat pentru a le prelungi viața, astfel încât să le ușureze cât mai mult procesul de învățare.

Echipa Mykitty.ro dorește tuturor copiilor mult succes în noul an școlar care va începe peste doar câteva săptămâni!

Citeste si...  Bicicletele indoor cycling – ideale pentru o viaţă sănătoasă