Avocata Ingrid Mocanu îl atacă dur pe Tudorel Toader, după ce acesta a susținut că Adrian Severin are interese in justiție.

”Tu-Dorel a depășit orice limită a tupeului. Vorbește ”un anume” Severin? Băi Aburel, Severin a explicat unei întregi ”Iorope” (vorba ta) de ce ar fi bine ca niște neprofesioniști ca tine să fie primiți în UE, în timp ce tu nu ai fost în stare să le explici trei propoziții din niște legi. Bine că te-ai priceput să îi dai doctorate lui Kovesi și ai executat ordinul Securității să propui demiterea, sperând că nu se va întâmpla asta. Noroc cu Morar, că o ura suficient :)
Asta pentru că în țara noastră s-a cam terminat cu Constituția și legea: totul e interes pur și toți aplică ”legea” după cum îi dictează unul sau altul.

Citeste si...  Tudorel Toader o dă cotită când vine vorba despre OUG pe Codurile Penale

Ce merite ai tu, tovarășe procuror, de îți permiți să lovești ca un ticălos într-un om lovit deja de soartă?
Meritul că ai convins pe unul și pe altul din clasa politică să te numească prin diverse funcții?
Nu, măi tataie iubăreț! Nu merge așa!
Somez PSD să îl schimbe de urgență pe acest politruc din funcție (și mai bine să o lase liberă dacă nu sunt capabili nici un ministru să își numească), altfel voi folosi toată energia mea pentru a împiedica orice cetățean român să vă voteze, băi partid de iepuri! Din ușă în ușă mă duc :)
#cesenașteprocurorcomunistașamoare”, a scris Ingrid Mocanu.