Marian Vanghelie este unul dintre putinii politicieni aflati dupa gratii care, se pare, incearca, si chiar reuseste, sa isi mentina echilibrul psihic. Cel putin asa reiese din spusele iubitei sale, Oana Mizil, care vineri l-a vizitat in arestul Politiei Capitale. Volubila si mereu amabila cu presa, logodnica lui Vanghelie, fost deputat PSD care a demisionat recent din Parlament, le-a spus jurnalistilor ca acesta le-a transmis ca este bine si ca „face sport”. Fostul social-democrat este arestat preventiv, fiind acuzat de luare de mita, dar, spre deosebire de alti politicienii aflati dupa gratii, el a adoptat o atitudine de om linistit, deloc chinuit de revolta si deloc dispus sa isi verse focul, prin intermediul vreunei echipe de comunicare, pe retelele de socializare.
Singura care mai da vesti noi despre Vanghelie este iubita sa, Oana Mizil, care il viziteaza regulat: „„Face bine. E bine, face sport. Chiar v-a transmis ca joaca șah si se gandește la viitor”, a spus ieri Oana Mizil. dupa ce l-a vizitat in arest pe primarul sectorului 5.
 
CONFERINTA EXTRAORDINARA - PSD BUCURESTI
 
Înalta Curte de Casatie si Justitie a decis pe 13 martie arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, acuzat de DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Chiar in momentul in care a izbucnit scandalul care l-a trimis pe Vanghelie dupa gratii, Oana Mizil a anuntat ca este insarcinata in patru luni si a precizat ca ea si logodnicul ei vor avea un baietel.
Citeste si...  Procurorii sunt ACASĂ la Marian Vanghelie şi la Primăria sectorului 5.