Primăriţă a localităţii Kollnburg din Bavaria a dat un anunţ la mica publicitate prin care a sugerat că este dispusă să se mărite cu medicul care vine să profeseze în comuna pe care o conduce. Kollnburg nu a mai avut un medic de familie din anul 1990.

Josefa Schmid are 45 de ani, este primăriţă într-o localitate bavarează şi în urmă cu câţiva ani a devenit cunoscută datorită talentului său muzical. De când este celebră, încearcă să facă din comuna a cărei primăriţă a fost aleasă, o loclaitate cunoscută.

Un anunţ dat la mica publicitate a stârnit reacţia presei, care a răspândit mesajul.

Primăriţa caută un medic de familie pentru comuna cu 3000 de locuitori şi dă de înţeles că este dispusă să-i ofere mult mai multe decât un simplu salariu:

Citeste si...
Iată ce le cere Dragnea liderilor PSD şi lui Dăncilă după aflarea eşecului de la vot

„Comunitatea din Kollnburg, Bavaria, caută medic de familie. Pentru doritori avem un pont: primăriţa este nemăritată!”, se arată în anunţul dat la mica publicitate.

În loclaitatea Kollnburg nu a mai fost un medic de familie din 1990.

„Fiecare vrea un medic priceput, care să ştie să-i asculte, să-i înţeleagă pe pacienţi. Cred că asta aşteaptă şi o femeie de la soţul ei, vrea să fie cu cineva cu care să se potrivească”, a declarat primăriţa.

Primăriţa de 45 de ani a povestit că mai mulţi medici au răspuns la anunţul publicitar, însă unii păreau mai interesaţi de statutul său marital decât de post: „Efectul acestei mici adăugiri a fost într-adevăr extrem de surprinzător”, a declarat femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.