Primăriţă a localităţii Kollnburg din Bavaria a dat un anunţ la mica publicitate prin care a sugerat că este dispusă să se mărite cu medicul care vine să profeseze în comuna pe care o conduce. Kollnburg nu a mai avut un medic de familie din anul 1990.

Josefa Schmid are 45 de ani, este primăriţă într-o localitate bavarează şi în urmă cu câţiva ani a devenit cunoscută datorită talentului său muzical. De când este celebră, încearcă să facă din comuna a cărei primăriţă a fost aleasă, o loclaitate cunoscută.

Un anunţ dat la mica publicitate a stârnit reacţia presei, care a răspândit mesajul.

Primăriţa caută un medic de familie pentru comuna cu 3000 de locuitori şi dă de înţeles că este dispusă să-i ofere mult mai multe decât un simplu salariu:

Citeste si...  Iată de ce a suspendat Facebook o serie întreagă de aplicații

„Comunitatea din Kollnburg, Bavaria, caută medic de familie. Pentru doritori avem un pont: primăriţa este nemăritată!”, se arată în anunţul dat la mica publicitate.

În loclaitatea Kollnburg nu a mai fost un medic de familie din 1990.

„Fiecare vrea un medic priceput, care să ştie să-i asculte, să-i înţeleagă pe pacienţi. Cred că asta aşteaptă şi o femeie de la soţul ei, vrea să fie cu cineva cu care să se potrivească”, a declarat primăriţa.

Primăriţa de 45 de ani a povestit că mai mulţi medici au răspuns la anunţul publicitar, însă unii păreau mai interesaţi de statutul său marital decât de post: „Efectul acestei mici adăugiri a fost într-adevăr extrem de surprinzător”, a declarat femeia.

loading...