„Este foarte simpatic”

 Oana Zavo ziarist (1)

După câteva luni în care a luat o pauză de la iubit, Oana Zăvoranu simte nevoia din nou de fluturi în stomac. Şi, dacă până acum nu exista un destinatar pentru aceste senzaţii, iată că vedeta a pus ochii pe cineva. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, de profesie… jurnalist, la fel ca fostul iubit al brunetei.

Sâmbătă noapte, la lansarea celei mai noi colecţii a unei firme a cărei imagine este Oana, vedeta a venit însoţită de un bărbat cu care a mai fost surprinsă şi la începutul anului de paparazzi, scrie ziarulring.ro. Este vorba despre un jurnalist în vârstă de 27 de ani, de la ziarul „ring”.

Beniamin Cioantă i-a căzut cu tronc brunetei, care recunoaşte că îl găseşte extrem de simpatic. „Da, Beni este un băiat foarte simpatic. Ştiu că şi el mă place. Şi mama lui mă place. E puţin emoţionat din cauza camerelor de filmat, de obicei este foarte deschis. Nu este o relaţie între noi, deocamdată, dar nu se ştie ce ne rezervă viitorul”, a recunoscut Oana Zăvoranu.

Bruneta a mai mărturisit că îi este dor să simtă din nou fluturi în stomac. „Sunt iubită. Sunt foarte iubită de multă lume. Da, recunosc şi că îmi e dor să iubesc şi eu. Simt nevoia să iubesc din nou, dar sunt foarte liniştită singură. Din păcate, am avut parte doar de bărbaţi nebuni. Da! Nebuni, geloşi şi posesivi. Aşa ceva nu îmi mai trebuie. Nu cred că există pe pământul acesta bărbat care să nu mă bată la cap, să nu mă ia la rost toată ziua, unde am fost, ce am făcut”, a mai mărturisit Oana.

 

 

Citeste si...
Regina Elisabeta i-a adus Papei Francisc ouă de ţară, whisky şi săpunuri!