Bărbatul care a stat 9 ani în închisoare pentru două violuri şi care era căutat după ce la sfârşitul acestei săptămâni ar fi lovit şi violat o taximetristă, pe un câmp din municipiul Hunedoara, a fost prins, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Petru Băţălan a fost reţinut pentru 24 de ore,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, principalul suspect era pe o stradă din municipiu, fiind condus la audieri.

”Luni, în jurul orei 14.00, în urma activităţilor de căutare, poliţiştii hunedoreni au reuşit prinderea şi reţinerea, pe raza municipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit Poliţiei Hunedoara, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce făcea taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat să îl transporte în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii, unde, sub ameninţare, a violat-o.

În iunie 2013, Bătălan Petru a fost reţinut la Satu Mare după ce, atunci proaspăt eliberat din puşcărie, unde a stat patru ani pentru viol, a violat o bătrână de 71 de ani. După al doilea viol, bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind eliberat în acest an.

Citeste si...
Tatăl care şi-a omorât copilul şi l-a îngropat în curte a fost ARESTAT PREVENTIV

Potrivit Poliţiei Hunedoara, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce făcea taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat să îl transporte în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara.

Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii, unde, sub ameninţare, a violat-o.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru viol şi lipsire de libertate şi au reuşit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor.

Pe numele bărbatului a fost emis mandat de aducere, iar poliţiştii îl caută.

Potrivit Poliţiei, bărbatul se numeşte Bătălan Petru.

În iunie 2013, Bătălan Petru a fost reţinut la Satu Mare după ce, atunci proaspăt eliberat din puşcărie, unde a stat patru ani pentru viol, a violat o bătrână de 71 de ani. După al doilea viol, bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind eliberat în acest an.