Dup ce președintele Klaus Iohannis a câștigat mandatul, încrederea românilor în acesta se ridica la nivelul de 75%, dare se pare că acesta i-a dezamăgit crunt pe români.

Astfel se explică faptul că preşedintele a pierdut jumătate din procentul de la începutul lui 2015, acum aflându-se la un grad de încredere de 38%.

Se pare că acesta a pierdut foarte mult din încrederea acordată de cetăţeni după ce s-a schimbat guvernul Ponta, după tragedia de la Colectiv şi  scandalul în care au fost implicate Antenele lui Voiculescu.

După prima jumătate de an de mandat, președintele Klaus Iohannis a început să intre pe panta descendentă. Conform unui sondaj INSCOP, publicat în iulie 2015, Klaus Iohannis pierduse deja 15% la încredere, fiind cotat la 61,6%.

Citeste si...
Sfaturi de la nutriționiști pentru a ne recupera după mesele de sărbători

Până în luna septembrie a anului 2015, Iohannis a mai pierdut trei procente și a ajuns la 58,6%, în topul încrederii, conform unui sondaj INSCOP.

După incendiul din Colectiv, Klaus Iohannis a continuat să scadă dramatic în topul încrederii. Astfel, în noiembrie 2015, Klaus Iohannis ajunsese, conform unui sondaj CSCI, la 42% încredere.

Mai mult, conform sondajelor, se pare că Iohannis a tras după el şi partidul care l-a propulsat la Cotroceni. Astfel,  PNL a ajuns de la 44% în martie 2015, la 26% în martie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.