Gigi Becali (61 de ani) nu mai are niciun fel de stres legat de implicarea sa în alcătuirea echipei și a schimbărilor de pe parcurs. De altfel, la conferința de presă de ieri, vineri, 23 august, de la Palat, finanțatorul FCSB a ținut să înceapă prelegerea exact cu acest subiect. Le-a insuflat din start reprezentanților mass-media faptul că nu mai este cazul să se mai discute pe marginea acestui subiect, pentru că Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) le va răspunde că el face tot.

Mai mult, la finalul întâlnirii cu jurnaliștii, care s-a dovedit mai mult a fi un monolog decât o conferință de presă, Becali a mai spus, încă o dată, că Vibtilă nu trebuie să le mai dea detalii de acest gen jurnaliștilor. A dezvăluit chiar că va impune această regulă printr-o clauză în contract!

„Când te întreabă…, întrebări care nu ţi se par de bun simţ, te rog frumos să le răspunzi cu altă întrebare, că eu am venit să fac treabă. Vă respect, vă iubesc! Dacă văd lipsă de respect, altă întrebare, că aşa am vrut eu. Da?

De aia am ieşit eu, că m-am săturat. Cine face echipa? Cine a făcut schimbarea? Nu o să mai ştiţi niciodată pentru că nu mai vorbesc cu voi înainte de meci. Păi ce aveam eu de discutat cu voi?”, a spus Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru jurnaliști la prezentarea lui Bogdan Argeș Vintilă: ”Ați înțeles despre ce este vorba?”

Latifundiarul din Pipera este convins că nu aceastea sunt adevăratele probleme de la FCSB și că, de fapt, întreaga mass-media nu apreciază rezultatele europene înregistrate de echipă.

Citeste si...  Momente CRITICE pentru GIGI BECALI.

”Slave deşarte. Să mă laud eu? Păi ce, am nevoie de asta? Că de aia nici Dumnezeu nu făcea ca lumea, din cauză de slavă deşartă. Mă, tu ce faci, te lauzi singur? Că ştii tu echipa, că faci tu? Vezi-ţi de treaba ta. Nu mă interesează slava deşartă, că m-a luminat Dumnezeu. Da? La revedere, tată. M-aţi înţeles?

Hai, Doamne ajută! Aţi înţeles despre ce e vorba? Când o să puneţi întrebări, să le puneţi cu respect şi cu bun simţ, că aşa o să vă zică. Că dacă nu vă zice, îi dau eu telefon. Că aşa am convenit. Îi pun în contract.

Când te întreabă de schimbări, antrenorul face. Dacă puneţi întrebarea asta, la revedere. Dar echipa cine a făcut-o? Antrenorul face. Pe voi nu vă interesează că FCSB face puncte şi spulberă pe toţi în Europa. Nici nu ajung ei în careu că nu le permite valoarea lor”, a mai spus Gigi Becali, la finalul prezentării lui Bogdan Vintilă.

Cine este Bogdan Argeș Vintilă, alesul lui Gigi Becali la FCSB

Bogdan Argeşi Vintilă le-a antrenat în carieră pe Concordia Chiajna, Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. Ultima oară a fost secund la Astra, în 2018.

În cariera de fotbalist, Bogdan Vintilă a evoluat la Metalul București, Steaua, FC Argeș, Rapid, FC Național, Bursaspor și Concordia Chiajna.
Vintilă a jucat trei ani pentru Steaua, la juniori, între 1990 şi 1993.

Fostul portar are cinci meciuri pentru echipa naţională a României, toate în 2002. Are 286 de meciuri în Liga 1 şi 12 în campionatul Turciei.