Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, conducea cu viteză foarte mare în noaptea în care a provocat accidentul grav, soldat cu moartea unui tânăr.

Acul vitezometrului s-a oprit la 240 km/h, spun surse din poliție. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.

Oricum, spun surse din poliție, tânărul circula cu o viteză foarte mare.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Citeste si...  Guvernul Cioloș s-a pus pe demiteri. A început cu prefecții

Victima era tatăl a două fete și, din informațiile reporterilor Digi24, se întorcea acasă de la un priveghi.

Deocamdată nu sunt gata rezultatele testelor pentru alcool și droguri. Chiar dacă au trecut 2 zile, cei de la INML nu au trimis rezultatul testului de alcool. Se fac și teste pentru droguri în cazul lui Mario Iorgulescu.

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă în acest caz. Mario Iorgulescu a rămas și fără permisul de conducere.

Mario Iorgulescu este internat în stare gravă la spital.