Dacă dovezile sunt reale şi ar putea fi folosite în instanţă, Cioacă ar putea fi eliberat?!

media_137997268455412900

Jurnalistul Ştefan Stroe a făcut dezvăluiri bombă într-o emisiune de televiziune. El susţine că a intrat în posesia unor dovezi şi a discutat cu un reprezentant al Interpol din străinătate, iar acesta i-a confirmat bănuiala: Elodia trăia în 2010-2011, când ar fi fost identificată.

Se pare insa ca femeia despre care s-a spus ca a fost ucisa de Cioaca ar fi cerut ca datele ei sa fie sterse din baza de date, iar autoritatile sa nu dezvaluie niciodata ca ea este inca in viata si ca a fost gasita.

Stroe a explicat de ce datele Elodiei (semnalmentele si alte date de identificare) nu se regasesc in documentele oficiale. „Daca esti gasit si nu vrei sa se stie, atunci aceste date se sterg. Elodia nu a vrut sa se stie ca a fost gasita”, a spus el.

„S-a intalnit cu ofiterii Interpol. Identificarea s-a facut fata in fata”, a explicat Stroe. El banuieste ca Elodia si familia ei erau in pericol, tocmai de aceea a decis sa nu accepte ca identificarea ei sa fie facuta publica.

Acum se pune întrebarea: cine îl crede pe Ştefan Stroe?! (I.G.)

Citeste si...  Un primar din România s-a dat singur în judecată pentru a legaliza un spor încasat ilegal. Ce s-a întâmplat atunci când a ajuns în instanţă