In primul rand , spre deosebire de tratamentul medical, la terapia cu lipitori medicinale in organism nu intra substante chimice sintetizate artificial ( unde o substanta va trateaza alta va lasa infirm) , acest lucru neaplicandu-se tratamentului cu lipitori medicinale.

In al doilea rand , substantele biologic active (secretile lipitorii) care sunt injectate in fluxul sanguin al corpului uman, sunt complexe. Enzimele din saliva lipitorii au un efect antiedematos, analgezic, stimuleaza sistemul imunitar, regleaza tensiunea arteriala, regleaza colesterolul si glicemia, normalizeaza metabolismul lipidic, elimina toxinele. Secretia lipitorii medicinale are efect de regenerare, antioxidant, anticoagulant pronuntat, imbunatateste microcirculatia, este eficienta si pentru prevenirea tromboflebitei, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

In al treilea rand, domeniul de aplicare al hirudoterapia este foarte larg, permitand tratarea mai multor boli cu ajutorul unei singure terapii.

In al patrulea rand, hirudoterapia este combinata cu succes cu alte metode de tratament traditionale si medicina clasica.

Si nu in ultimul rand, „Terapia cu lipitori medicinale nu creeaza dependenta si nu are efecte secundare. ”

Lipitorile medicinale utilizate in cabinet pentru tratamente sunt de unica folosinta. Lipitorile medicinale folosite au un potential terapeutic ridicat si siguranta. Lipitorile medicinale nu sunt purtatoare de boli infectioase, ele sunt cresute in biolaborator.

De ce sa folositi terapia cu lipitori medicinale pentru tratamentul poliartritei?

Artrita este una dintre bolile care dezactiveaza articulatiile , care afecteaza nu numai corpul fizic, ci calitatea vietii. Artrita cronica poate lasa infirm un individ. Exista multe medicamente disponibile pentru a calma durerea si umflarea, dar uneori acest lucru nu este suficient. De asemenea, exista si multe tratamente disponibile, cum ar fi tratamentul termic si terapia rece care ajuta la simptomele artritei, dar acestea de fapt, nu reduc durerea pe termen lung. Una dintre cele mai vechi terapii si cea cu cele mai bune rezultate, pentru aceasta afectiune este terapia cu lipitori medicinale. FDA a aprobat utilizarea lipitori in SUA în 2004. In octombrie 2005, primul spital american „Beth Israel Medical Centre din New York” ofera terapia cu lipitori medicinale pacientilor, pentru a trata osteoartrita de genunchi.
Cum pot ajuta lipitorile medicinale in cazul artritei?

Saliva lipitorilor ajuta in tratamentul artritei. Exista multe substante si compusi in saliva lor, care reduc inflamatia, dintre care amintimi compusii bdelins si eglins, acestia actionand ca un anti-inflamator. In afara de componente anti-inflamatorii, saliva lor are de asemenea, o componenta anestezica care amorteste durerea simtita si de asemenea are o substanta histaminica care actionează ca un vasodilatator. Acetilcolina o alta componenta a salivei lipitorii este de asemenea un vasodilatator.

Citeste si...  A pozat nud într-un templu religios. Poliția islamică a băgat-o în beci. Ce face acum e uimitor

Acest lucru este important in tratamentul artritei deoarece atunci cand vasele se dilata (se extind), creste fluxul de sange astfel spalandu-se compusii care cauzeaza durerea si inflamatia.

Tratamentul cu lipitori medicinale pentru artrita pentru artrita:
Exista aproximativ 600 de specii de lipitori cunoscute in intreaga lume si doar 15 specii sunt considerate ca fiind lipitori medicinale si folosite pentru artrita si alte tratamente.
Articulatile artritice sunt curatate inainte ca lipitorile medicinale sa fie amplasate pe puncte specifice, referitoare la aceasta problema. Acesta este un proces simplu, natural si se simte de pacient ca o muscatura de tantar pana in momentul in care lipitorile elibereaza un anestezic natural. Lipitoarea efectueaza un proces natural prin care elimina sange infectat si in acelasi timp introduce componente terapeutice si enzime din saliva ei, permintand acestor componente si enzime sa lucreze impreuna pentru reducerea inflamatiei si a durerii.
Lipitorile medicinale raman atasate pe pacient pentru aproximativ o oră (poate varia ) inainte de a se detasa. Pe tot parcursul procesului, pacientii se simt relaxati. Zona este apoi curatata si pansata.

Frecventa terapiei cu lipitori medicinale pentru artrita:
Toate cazurile sunt individuale, dar in medie, terapia cu lipitori medicinale trebuie repetata, daca este necesar la fiecare 6-8 luni. Ameliorarea durerilor articulare si a inflamatiilor se va observa in ziua urmatoare terapiei. Terapia cu lipitori medicinale nu numai ca este un mod sigur (fara efecte secundare) de a trata artrita, dar a fost un tratament universal de secole.

Sfatcau Daniel, terapeut specializat in biorezonanta si biofotonica, hirudoterapie (tratamentul cu lipitori), iridologie (evaluarea starii de sanatate cu ajutorul irisului), infoenergetica. 

Consultatii si tratament in Bucuresti si Baia Mare si la domiciliul pacientului (in special pentru sedintele de hirudoterapie), la telefon 0740337759, de luni-vineri, orele 09,00-17,00.

 

100_2650