O româncă despre care se crede că este din Baia de Aramă sau din Gorj şi-a surprins soţul în timp ce o înşela cu amanta în maşină şi, ulterior, a obligat-o pe cea din urmă să plece dezbrăcată.

Potrivit comentariilor de pe YouTube, se pare că filmarea a fost mai întâi postată pe Facebook, însă încă nu a fost identificată sursa.

În videoclip, se poate auzi cum soţia o ameninţă pe amantă cu filmarea din maşină: „Să te vadă tot spitalul cum îţi baţi tu joc de familia mea. Dă-n-coace hainele să ţi le duc lu omu-tu”.

Se pare că amanta şi soţul ar fi făcut un schimb de mesaje despre care soţia ştia: „Când eu te-am văzut o dată mesajele…”.

Amanta: Dă-mi hainele.

Soţia: Nu-ţi dau nimic. Mergi cu mine în pielea goală.

În apărarea amantei a sărit şi soţul în încercarea de a-şi convinge soţia de a-i înapoia hainele pentru a nu pleca pe jos dezbrăcată.

Citeste si...  Ministrul Muncii îi roagă pe angajatorii să nu facă abuz de clauză de forță majoră

În plus, se pare că soţia i-ar fi „filat” pe cei doi de ceva timp: „De când o urmăresc eu pe c… asta. Să te arăt eu cât eşti de-nfocată.

Spre sfârşitul videoclipului şi soţia este acuzată că l-ar fi înşelat pe bărbat.

În comentariie de pe YouTube părerile sunt împărţite, în timp ce unii consideră că vina este a amândurora, a amantei şi a soţului, spunând că pe soţ ar fi trebuit să îl oblige să plece dezbrăcat, alţii susţin că fie doar amanta e vinovată, fie doar soţul.

Potrivit infoiasionline.ro, cei trei ar fi din Gorj.

A fost uploadată şi varianta necenzurată a videoclipului, însă a fost eliminată deoarece „încalcă politica YouTube privind nuditatea sau conţinutul sexual”.