O femeie din Thomasville, Carolina de Nord, a fost arestată, după ce și-a dat fiica în vârstă de un an de zile la schimb pentru un autoturism second hand, informează Metro.co.uk.

Alice Leann Todd, în vârstă de 45 de ani, își dorea mașina Plymouth Laser, așa că a oferit unui cuplu copilul la schimb pentru un autoturism second hand. Tina Marie Chavis și Vicencio Romero au acceptat oferta și au luat copilul, acesta aflându-se în custodia lor timp de peste un an.

Cei trei au intrat în atenția autorităților, când cuplul s-a prezentat la spital cu fetiță de doi ani, iar copilul avea vânătăi pe corp. Femeia a spus că vânătăile erau rezultatul unei reacții alergice. Când li s-au cerut documentele copilului, aceștia nu le-au putut oferi și au spus că au adoptat copilul, dar nu puteau arăta nici actele de adopție.

Citeste si...
Bomba: Augustin Lazăr, ofiter acoperit al Securitatii

Mama copilului, cât și cei doi care l-au acceptat drept plată pentru o mașină, au fost arestați.

Nu se știe în acest moment de ce Chavis și Romero au acceptat un copil drept plată pentru o mașină. Fetița a fost luată în grijă de un membru al familiei sale și cele trei persoane arestate au fost trimise în judecată.