Epistola ajunge în 2013! Ce cerea bolnava, care s-a prăpădit în 2011?!

enhanced-buzz-15969-1387649682-6_39342800

O femeie care a murit de cancer în urmă cu doi ani a lăsat în urmă o scrisoare cu câteva dorinţe, care a ajuns la destinatari – soţul şi copiii ei – acum, înainte de Crăciun, scrie Buzzfeed.com.

Brenda Schmitz a murit de cancer ovarian în urmă cu doi ani şi a lăsat în urmă o scrisoare, rugând un prieten să o expedieze doar când soţul ei îşi va găsi o nouă parteneră de viaţă.

Scrisoarea a fost expediată zilele trecute către un post de radio din Des Moines, Iowa, care are o emisiune specială în care îndeplineşte dorinţele ascultătorilor.

În scrisoarea sa, adresată familiei, Brenda a enunţat trei dorinţe:

enhanced-buzz-28854-1387649681-36_04167400

1. O zi dedicată partenerei de viaţă a soţului ei: „Merită din plin, ţinând cont că e mama vitregă a tuturor acestor băieţi. Vreau să ştie că apreciez foarte mult eforturile ei”, a scris Brenda. Soţul Brendei a cunoscut-o pe noua sa parteneră, Jane, în urmă cu un an.

2. O excursie în familie.

3. O seară dedicată medicilor de la Mercy Medical Hospital, locul unde a fost tratată.

„Încercăm să împlinim dorinţe de Crăciun de mai bine de 20 de ani. Nu am mai primit niciodată o astfel de doorinţă”, a mărturisit directorul postului de radio din Des Moines.

Toate dorinţele Brendei au fost îndeplinite cu ajutorul postului de radio şi a sponsorilor locali, care au plătit o excursie de 8 persoane la Disney World.

„Nimeni nu şi-a putut stăpâni plânsul în momentul în care am primit scrisoarea”, a mărturisit directorul postului de radio, Scot Allen.

 

 

Citeste si...  Vezi ce plan secret are PSD pentru criza remanierii