Burlacul Bogdan Vlădău recunoaşte: „M-am îndrăgostit de ea!”

72858_253414568135536_1429488694_n_33449100

Burlacul Bogdan Vlădău nu a reuşit să se aşeze la casa lui nici cu Daciana, câştigătoarea concursului „Burlacul”. Aşa că Bogdan Vlădău încă îşi caută iubirea vieţii.

Dar cine l-a impresionat cel mai tare, căzându-i cu tronc instantaneu, nimeni nu ar fi crezut. Aflat într-o deplasare prin ţară, manechinul a fost impresionat de o… iapă!

„M-am indragostit de ea… am inteles si eu relatia om cal, sunt absolut minunati!”, a scris Burlacul pe Facebook.

„Se pare că toate lucrurile frumoase au şi un final. În cazul de faţă, lucrurile s-au terminat la fel cum au început, adică minunat. Am cunoscut cu luni în urmă o femeie minunată, cu un caracter deosebit, cu principii şi o verticalitate ieşită din comun, toate acestea sprijinite pe un suflet nobil. Am văzut la început o Daciana calmă, răbdătoare, timidă şi sinceră. Astăzi, o văd cât de frumos a evoluat fiind mult mai sigură pe ea şi pe calităţile ei. Îţi mulţumesc Daciana pentru toată dragostea şi susţinerea necondiţionată, dar şi pentru toate momentele frumoase petrecute împreună.”, a mărturisit Burlacul, în urmă cu aproape o lună.

Acum, cu un exerciţiu de imaginaţie, vă puteţi imagina ce cuvinte frumoase va scrie Bogdan după se va despărţi şi de iapă?!

 

Citeste si...
Gabriel Leș recunoaste ca se afla in razboi cu Iohannis. Vezi de ce