Prima care a „spart” petrecerea de cununie a fost Nicoleta Luciu. Deşi acest eveniment a fost considerat cel mai aşteptat al anului, se pare că lucrurile stau puţin mai diferit pentru că invitaţii lor pleacă după doar două ore.

media_137846797792456100Nicoleta Luciu a fost primul invitat care şi-a luat geanta şi bărbatul şi a plecat de la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav mai repede decât şi-ar fi imaginat mirii. Motivul pentru care nu a mai putut să rămână sub nicio formă este meciul România-Ungaria din această seară. Se pare că un meci de fotbal este mult mai important decât nunta lor, astfel împreună cu soţul ei au părăsit petrecerea în grabă şi aşteaptă cu nerăbdare să înceapă partida de fotbal mult aşteptată.

media_137846929163478500„Noi plecăm pentru că ne grăbim să ajungem la meci. Bianca şi Victor sunt foarte fericiţi şi din câte am observat eu, ea se înţelege foarte bine cu soacra”, ne-a declarat Nicoleta Luciu.

La ora 19.50 au părăsit restaurantul şi proaspeţii însurăţei. Victor Slav a spus că totul a decurs perfect la petrecere şi că părinţii lor au deja o relaţie foarte bună. Mâine seară cheful continuă, căci proaspeţii însurăţei vor ieşi cu naşii.

Citeste si...  Lady Gaga doneaza dragostea si bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.