Cum trăia un şef de post, traficant de droguri tânăr polițist are o poveste demnă de scenariile de la Hollywood. El era la Iași șef de post, dar în comuna natală din Vaslui a dezvoltat o plantație de canabis. Totul ar fi mers perfect dacă nu ar fi vrut să diversifice marfa împreună cu iubita, informează Observator.tv.

Polișiștii au găsit în apartamentul șefului de post din comuna ieșeană Răducăneni, Cristian Danu, 12 kilograme de canabis şi peste 160 de grame de ketamină. Pe o parcelă ascunsă de arbuşti din localitatea vasluiană Deleni ar fi crescut recolta poliţistului. Este comuna lui natală. Aici ar fi avut şi un complice.

Cristian Danu a fost încadrat în Poliţie în 2016, din sursă externă. Însă anchetatorii spun că s-ar fi ocupat de traficul cu droguri încă din 2014, când s-a întors cu iubita lui în ţară şi ar fi adus şi seminţe de canabis. De altfel, iubita l-ar fi dat de gol. Obişnuia să frecventeze cluburile din oraş, iar acolo femeia ar fi căutat clienţi pentru afacerea din Deleni.

Citeste si...  O retea internatională de trafic de droguri , din care fac parte si români, destructurată

Anchetatorii au descoperit că şeful de post comanda drogurile din Germania. În ultimul colet ridicat de la poştă nu ştia că poliţiştii i-au pus sare în loc de droguri. Şeful de post şi iubita lui au fost puşi sub acuzare pentru trafic de droguri de mare risc.