Euro 2019 | Presa franceză a stat cu ochii pe România – Croaţia 4-1, însă finalul de meci i-a luat prin surprindere pe jurnaliştii din Hexagon. Prestigiosul L’Equipe a fost prins pe picior greşit de golul validat cu VAR-ul al lui Adrian Petre şi a anunţat, la minute bune după încheierea partidei, că meciul s-a terminat 3-1.

După startul fulminant al tricolorilor, meciul cu Franţa, al treilea din grupă, are şanse mari să fie unul decisiv pentru cel puţin una dintre naţionale. În acest context, Presa franceză au monitorizat atent partida echipei lui Rădoi contra Croaţiei. Totuşi, finalul de meci, cu validarea ultimului gol prin VAR, i-a determinat să comită o eroare: au anunţat că partida s-a terminat 3-1.

Citeste si...  5 lucruri pe care sotiile le ascund de barbatii lor

Euro 2019 | George Puşcaş, remarcatul L’Equipe
Jucătorul român care i-a impresionat pe francezi a fost George Puşcaş, fotbalistul lui Palermo care cu siguranţă din vară va evolua la una din formaţiile importante dintr-un campionat puternic.

„Acest atacant complet a fost aproape de gol după doar trei minute, însă a marcat până la urmă din penalty. A fost al 12-lea său gol în 19 selecţii”, notează L’Equipe.

România – Franţa se va juca marţi, însă până atunci tricolorii mici au un meci cât o finală: contra Angliei, la Cesena, vineri.