Incredibil! Guvernul a impartit tara Deputatul Cătălin Nechifor a apreciat luni, pe Facebook, că hotărârea de guvern prin care s-au alocat primăriilor peste 50 de milioane de euro din fondul de rezervă bugetară reprezintă o imagine cu „noua hartă de putere a PSD

Incredibil ” In ultima hotarare de guvern, 977 din 13 decembrie, la repartizarea sumelor pentru cheltuielile curente si de capital in judetele patriei, lucrurile stau cam asa: 226,886 mii lei in judetele conduse de PSD, 35,784 mii lei in restul judetelor. Sigur ca la repartizarea in interiorul judetelor, pe localitati, au fost alocate sume de bani si primarilor de alta culoare decat PSD sau ALDE, dar scopul este evident, vin alegerile europene si cine da de mancare, acela primeste si recunostinta la vot. Sau, ma rog, pe asta se bazeaza, dar viata bate filmul”, a scris pe Facebook Cătălin Nechifor, fost deputat PSD care activează acum în partidul lui Victor Ponta.

Guvernul a decis, în ședința din 13 decembrie, prin HG nr. 977, să aloce suma de 262.570.000 lei (peste 55 milioane euro) din fondul de rezervă aflat la dispoziția Executivului, pentru unele unități administrativ-teritoriale, scopul fiind „plata cheltuielilor curente și de capital”.

Citeste si...  Oprişan, despre Congresul PSD: Vom prezenta ţării un proiect pe 25 de ani

Nechifor spune că HG-ul reprezintă „noua hartă de putere” în PSD.

„Guvernul a publicat vineri noua harta de putere in PSD, prin hotararea de guvern 977, prin care se aloca bani pentru finantarea cheltuielor curente si de capital in anumite localitati din judetele patriei. Sumele provin din Fondul de Rezerva al Guvernului, prin grija Prim Ministrului :) …. Nu am vazut criteriile pe baza carora sa se fi facut repartizarea ….. :(”, a scris deputatul pe Facebook.

Potrivit acestuia, primele 1o județe în ordinea sumelor de bani primite prin HG 977 sunt conduse de PSD, unul singur fiind liberal: Vaslui, Giurgiu, Maramures , Teleorman, Valcea, Galati, Tulcea, Mures, Iasi, Neamt.

„Bucurestiul nu mai contează pentru Dragnea și Dancila”, a mai scris acesta, cu referire la faptul că doar Sectorul 4 a primit bani prin HG 977.