Actorul Ioan Gyuri Pascu, până nu demult unul dintre membrii grupului de umor Divertis, s-a schimbat extrem de mult și pare mai mult o umbră a actorului care încânta românii seară de seară când apărea la televizor.

Ioan Gyuri Pascu a ajuns aproape de nerecunoscut iar celebrul lui zâmbet a dispărut cu totul de pe fața actorului. Acesta este mai mereu trist și îngândurat. Se pare că această tristețe a actorului se datorează numeroaselor probleme din ultima perioadă atât din viața personală cât și profesională. Mai mult, actorul s-a confruntat cu reale probleme de sănătate după ce a suferit un infarct la scurt timp după ce a pus capăt unei căsnicii de 17 ani.

Actorul a divorțat de soția sa, după 17 ani de căsătorie iar despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă și nu a avut nimic în comun cu despărțirile care au loc din cauza violenței, a nepotrivirii de caracter sau a infidelității. Pur și simplu cei doi au recunoscut că nu s emai înțelegeau.

Citeste si...  Monica Anghel: Ioan Gyuri Pascu era un om extraordinar, un artist aparte, cu un suflet de copil

 

„Am greşit mult, aş schimba chiar chestia asta cu posesivitatea. O controlam fără să-mi dau seama cu telefoane şi aş fi vrut o comunicare mai deschisă când erau momentele de criză”, declara actorul la scurt timp după ce a pus capăt mariajului. „Pentru noi a fost greu, pentru ea a fost mai uşor. Ne-a dat o lecţie de înţelepciune din punctul ăsta de vedere, a fost un şoc pentru noi”, spunea Ioan Gyuri Pascu.

 

Dacă în 2010 actorul scăpa cu bine după ce suferise un infarct, în 2011 acesta avea să se mai confrunte cu o problemă, despărțirea de grupul de umor Divertis. Despre motivele despărţirii artistul spunea că: „întotdeauna în planul material există orgolii. Probabil a fost cauzată de un conglomerat de mândrie, orgoliu, tradiţionalism, invidie, teamă sau sentiment de vinovăţie. Sunt lucrurile mărunte care ne pierd pe noi. Eu cred că nu se ajungea aici dacă era mai multă comunicare şi adevăr. Pentru că fiecare gândea ceva, dar nu spunea.’’