Casa abandonată din Yorkshire oferă imagini înfricoșătoare, cu obiecte neatinse de 17 ani, de la moartea ultimului proprietar.

”Casa tristeții”, așa cum au denumit-o exporatorii urbani care au descoperit-o, este plină de fotografii și ziare vechi, paltoane încă agățate lângă ușă și pot fi văzuți chiar și dinți falși lăsați deasupra chiuvetei, scrie Daily Star.

Locuința din Goole, Selby, nu a fost atinsă de mai bine de 17 ani, după ce proprietarul său, o văduvă, a murit.

”Casa tristeții” a fost integrată de natură, cu buruieni care se strecoară prin crăpăturile pereților și mucegai, praf și murdărie care o acoperă în întregime.

Obiecte neatinse din capsula timpului

Lucrurile din interior au rămas intacte, în ciuda trecerii timpului. În baie, o barcă de jucărie pentru copii, o proteză de dinți falși și o periuță de dinți au rămas neatinse.

Citeste si...
Ce îi așteaptă pe Bucureșteni în cazul unui cutremur uriaș! Iată unde este pericolul cel mai mare

La fel, cabinetul de medicamente, cu obiecte pentru bărbierit și diverse loțiuni.

Albumele de nuntă, obiecte personale, chiar și rufele văduvei care a murit în 2003 sunt încă neatinse în ceea ce a devenit o capsulă a timpului, așteptând să fie strânse.

Singurul fiu al femeii, care locuiește în străinătate, a moștenit casa, dar a lăsat-o neatinsă, iar aceasta a rămas blocată în timp.

Un telefon și televizorul, cărți, cafea, dulceață și cărți de rugăciuni sunt alte obiecte casnice abandonate într-o proprietate odată bine dotată și care oferă imagini înspăimântătoare.

casa, abandonata, anglia,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.