Incredibil! Bucureşteancă gravidă se vinde pentru sex pe internet!

61449858

De saracie, Ioana, o bucuresteanca care locuieste in cartierul Berceni, se vinde barbatilor dornici de sex, desi este insarcinata. Totul pentru 150 de lei.

61449855

Amatorii de sex din Bucuresti au primit o noua provocare pe site-urile care ofera anunturi de matrimoniale: prostituatele gravide! Este cazul unei bucurestence din Berceni al carui anunt suna asa:

“GRAVIDA, 30 ani, bruneta cu sani nr. 4, ofer companie intima domnilor ce doresc noi experiente, sex oral, sex normal, cunnilingus, pozitia 69 si alte fantezii, 150 h, oral si normal neprotejat 400 h, zona Berceni”.

Desi pozele cu femeia insarcinata sunt evidente, deoarece aceasta a pozat din toate unghiurile, pentru a se face inteleasca ca nu glumeste cand spune ca sta sa nasca, jurnaliştii au verificat anunţul apeland-o.

61449856

Foarte degajata, Ioana (si-a tatuat numele pe corp), a asigurat ca nu este nicio problema pentru ea, nici pentru client, sa faca sex in conditiile astea, iar tariful variaza in functie de… fantezii.

Clientii care vor o ora de amor protejat trebuie sa scoata din buzunar 150 de lei. Pentru sex neprotejat, o ora cu Ioana costa 400 de lei. 

61449857

Desi medicii recomanda sexul pe perioada sarcinii, pe tanara bucuresteanca n-o interseaza insa si numarul partenerilor, sau riscul la care se arunca pentru a-si rotunji veniturile. Partidele de sex se consuma, spune ea, chiar in apartamentul ei din sectorul 4.

Citeste si...  4 lucruri pe care orice timida trebuie sa le incerce, in materie de sex