Două incidente au avut loc în timp ce președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă la Bruxelles.

media-142377659218699200

Presedintele Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori, cateva zeci de secunde, conferinta de presa de la Bruxelles, dupa CE, deoarece in sala de conferinte a pornit un televizor al televiziunii interne si apoi i-a sunat telefonul unui jurnalist.

Presedintele Iohannis si-a inceput discursul la conferinta de presa sustinuta la Bruxelles la finalul Consiliului European, insa s-a oprit la scurt timp deoarece in sala de presa a pornit pe neasteptate un televizor al televiziunii cu circuit intern, din cadrul Consiliului European.

Seful statului si-a intrerupt discursul si a asteptat pana cand unul dintre membrii staff-ului prezidential a reusit sa opreasca televizorul, iar apoi si-a continuat conferinta.

Iohannis si-a intrerupt discursul in fata a peste 20 de jurnalisti pentru a doua oara, dupa ce unui ziarist aflat in primul rand a inceput sa-i sune telefonul.

Daca prima data Klaus Iohannis s-a enervat facand o grimasa, de aceasta data presedintele a asteptat pana cand jurnalistul si-a scos telefonul din buzunar si l-a oprit, dupa care a continuat sa vorbeasca, schitand un zambet.

Citeste si...
Klaus Iohannis, reacţie după ce a asistat la prima zi de la Fed Cup