Un incident deosebit de grav a avut loc la maternitatea din Zărneşti, judeţul Braşov. Un bebeluş perfect sănătos a căzut imediat după naştere de pe masa ginecologică direct pe ciment. De faţă erau o infirmieră şi o asistentă care i-au reproşat mamei că a născut când ele nu erau atente. Bebeluşul s-a lovit la cap şi la o mână, în prezent fiind internat în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Maternităţii Braşov.

bebelus_65864300_1280x718

Femeia din Zărneşti a fost la a doua naştere. Sarcina i-a fost monitorizată de către medic, iar acesta i-a promis că va ajunge la Zărneşti pentru a asista la naştere, însă medicul a ajuns trei ore mai târziu.

Femeia a fost urcată pe masa de naştere imediat, iar bebeluşul a venit pe lume după doar un minut. Din cauză că asistenta şi infirmiera nu erau pregătite să intervină, bebeluşul a căzut şi a fost luat pur şi simplu de pe jos după naştere. Micuţul a fost rănit foarte grav, fiind transferat apoi la Maternitatea din Braşov, la Secţia de Reanimare.

La Maternitatea din Zărneşti s-a deschis o anchetă. De asemena, părinţii bebeluşului au depus o plângere la poliţie împotriva tuturor pesoanelor care se aflau în spital şi care ar fi trebuit să intervină la naştere.

Citeste si...  Trei copii clonaţi trăiesc de 9 ani, undeva, în Europa de Est